*Aura -> RE: HIPOTIROZA IN ZANOSITEV (2.3.2012 13:49:40)
|
Draga cebela2, nič...dala sem kri in to je to, izvidi drug teden, tako, da če te zanima ti bom sporočila :). drugače mi je rekel dr. da glede na izpuščaje obraza ne delujem zdrava!-mi je kar slabo ratalo....pa da to najbrž ni povezano s tem in tudi , da imam težave z zanositvijo ne.....ma me ni prepričal, sem imela občutek, da se mu mudi zaključit, ker je petek. Pol me je sestra videla in kar sama začela debato glede moje kože (varjanta, da je imela podobno in še huje in moram poiskati mnenja več dermatologov in pol sama malo razmislit, pa možnost lupusa, zdravljenja z medrolom....) s kratka...lep petek! Me prav zanima kakšni bodo rezultati krvi!!!! Kaj naj ti rečem, me ne prepriča, ker ko berem na spletu imam vse simptom hipotiroze, zdaj pa mi je dr rekel, da mi ščitnica samo ne deluje pravilno, sicer pa da bodo bolje pokazali današnji rezultati krvi. Ne vem no.....In še to ti povem, da pred meseci sem skušala ugotoviti plodne dneve s pomočjo testov ovulacije, pa mi ovulacije sploh ni pokazalo, samo en mesec in to zelo, zelo rahlo. Testirala sem se kake 3 mesece, pol pa zaflikala vse v koš. Kaj praviš ti na to??? Je kaka veza??? Dru teden imam spet ovulacijo in se bom spet testirala s tem testi, pa da vidim, če se mi bo pokazala tista magična druga črtica..... ej, hvala ti!!!!!!!
|
|
|
|