divna -> RE: Resitev iz krize... (24.2.2012 10:26:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: divna IZVIRNO SPOROČILO: liliana .ker periferija pač ni zato....... in prav nič me ne bi čudilo, če se bo Univerzijada vseeno izvedla, le da bo v Ljubljani in njeni okolici. Bog pomagaj, da bi kak manj razvit del Slovenije imel od tega kaj. Pa čeprav dvorano ali dve novi, kjer bi kasneje imeli otroci možnost udejstvovanja v različnih športih in sodobnih dvoranah, kot imajo to ljubljanski otroci. lp O jezus. Za vse to se lahko kar svojemu županu zahvališ, ker ni naredil nič. Aja, pa nisem Ljubljančan, sem iz ene občine, kjer je bil župan podobno neučinkovit in bodo zarad tega še dolgo posledice, pa to nima z Ljubljano nič. O, res sem iz Maribora, ampak poslujem pa bolj z Ljubljano kot z MB in vidim kaj vse se da doseči v osrednjeslovenski regiji, drugje pa ne. In to ne glede na župane, ki te občine vodijo. Kar pa se tiče župana, je pa tako, da bi se marsikaj dalo urediti, če se ne bi vsi okoli ukvarjali samo s tem kaj je bilo narobe in kje je goljufal........... OK, če je bilo kaj narobe, vložiti ovadbo, zadevo raziskati in gremo dalje k prijektom, ki so za ljudi pomembni. Ampak ne vsi mediji bodo o vadbi poročali še 14 dni, pa o odpovedi Univerzijade, ki je prav eksluzivna novica,........ Kaj če bi toliko energije in pompa vlagali v izvedbo Univerzijade, v pomoč ljudem, v pomoč dobrim projektom. lp
|
|
|
|