bamoocham -> Čišča, sveža kri (21.2.2012 13:23:48)
|
Pozdravljene! Danes sem 25 dan po porodu in čišča je še kar močna. Oziroma vmes se je malo umirila, da sem zamenjala 1 vložek na dan. Včeraj zjutraj sem imela tak čuden občutek v trebuhu, tak kot pri menstruaciji -napenjanje, "šravfanje", špikanje v jajčnikih, v glavnem tak občutek, kot da se bo glih kar ulilo. In res okoli poldneva sem šla na stranišče in opazim svežo kri, kar obilno krvavitev. In se ni nehala, kličem ginekologinjo in pravi, da ni nič, da če se ne bo do četrtka krvavitev umirila, naj se pridem pokazat. Ampak mene še vedno skrbi-ker mi je zvečer šla strjena kri ven, mala kepica. Po tem se je krvavitev malo umirila. Ampak bolečine kot primenstruaciji so danes tudi še prisotne, krvavitev pa tudi. Ali je možno, da bi bila že menstruacija, glede na to, da sem 4 tedne po porodu in da se čišča sploh ni nehala? Ni bilo tiste sluzi oz. rjavkaste barve, kot naj bi bila.. Zanima me vaše mnenje. Ker pri prvem porodu se mi je čišča nehala po 4 tednih, in nisem imela nobene sveže krvi... Hvala za mnenja. LP
|
|
|
|