MIHIKA1
|
jona klara...[/b sory...res sem spregledala...res mi je žal...da ni ratalo...pa res je bil polom ta začetek leta...bodo pa ob koncu zato večji uspehi...sedaj sva se odločila za malo pavze...po dopustu pa bi potem šla še na zadnji postopek...razmišljava pa tudi fejst, da bi skočla v prago še vmes....!ufff....vedno sem, pozitivna, saj veš...ampak sem pa od vsega že zelo utrujena...ampak se ne dam..ravno prejšnjič sva čekirala najine postopke...še sama ne morem verjet...5 x inseminacija...( prva tri leta )5 X IVF....( naslednjih sedem let )..3 x zanositev...3 x SS...res žalostna zgodba..od tega sva res imela dve leti čiste pavze, ker sva hišo gradila in res nisem mogla vsega...pa kljub temu sem še vedno optimist, ki nenehno sanja o svojem otročku, zato ni res, da ne bo prišo enkrat, a je tako...? Punce, še vedno vas vsak dan čekiram, se z vami veselim in jočem....zaupajmo vase, pa nam bo ratalo...! Kako si pa ti lale...? A še kaj čekiraš...al si ves čas v Sparu....????Pa naše stare borke....mala, andreja, ninocka, srečica...itd... ananaska,..res bi bi bila vesela, če bi se nam kaj oglasila, vem, da si imela katastrofalno obdobje, upam, da si sedaj že v redu...!!! Punce držim pesti za vse, samo, da nam rata..lepo se imejte...jutri dobimo rožice...jaz sem že celi mesec o tem govorila...samo, da se ne pozabi.,.ponavadi to preventivno naredim...heheheh....ker pol ziher rožico dobim....!!!!!
|