lučka 25
|
podokina, žal mi je, da to berem. Vem kako je to, ker sem lansko leto dala to skozi. Občasne krvavitve, ponavadi zjutraj so bile prisotne vse do 6 tedna nosečnosti. Reš je bil nestrpen in mi je UZ naredil že pred 6 tednom, kjer se je plod videl, a utripa ni bilo. Ko sem bila noseča 8 tednov krvavitev ni bilo več in na UZ je Reš videl lep srček. Čez en teden pa moj G ni več videl srčka, prav tako potem tudi Reš ne,.. Skratka, na materinski dan sem imela čiščenje, ampak predno sem šla od doma, mi je skoraj 2 leti stara hčerka prvič rekla: Rada te imam. Čisto sama od sebe. Rekla sem si, da se ne gremo več, da enega imamo že doma. Pa me je letos zopet premamilo. A žal ni uspelo, ker nismo imeli nobenega zarodka od 2 celic. Žal mi je, da sem toliko časa čakala, ker je reprodukcija mojih jajčnikov iz leta v leto slabša. Zdaj si vzemita čas za sebe, za dva sončka, ki ju že imata. In, če si nabereta moči do jeseni pojdita. Ampak to je menje, ki sem ti ga podala na podlagi tudi moje zgodbe. Vidva pa se odločita, če sta pripravljena. Bi te pa rada objela v živo, čeprav te ne poznam, ker vem kaj doživljaš. Upam, da na daljavo velja.
|