tamala86 -> RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI (6.4.2012 12:11:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felidae IZVIRNO SPOROČILO: tamala86 Cestitke cukica! Pa za druge trepetalke tudi držim pesti!!! :) mam eno vprašanje...moj mora it še kri dt 18.4. za SPB, gre na napotnico...v kolkem času bo dobil izvide (gre k infektologu), jaz sem jih pri moji zdravnici v (ZD) dobila v enem tednu, pol greva takoj nazaj k reševi, s temi izvidi še pa izvidi od hormonov...vse je ok...kolk časa pol traja da konzilij odobri vse to...k pol gremo mi lohk hitr v postopek je rekla...sam mene skrbi ker, če maja ne ujameva postopka, pol junija ne bo, ker gremo že na morje, polet pa ne delajo...če prou vem...a katera ve kolk časa vse to traja, ker če bom mogla čakat do jeseni se mi bo zmešal...že zdj se mi vleče vse to... Aja, pa še če veste kolk stane test za SPB (HIV, hepatitis B in sifilis), ker z mojim sva mal finančno švoh, pa zato nej bi šel na napotnico? Čimveč ++++! Ne delajo mi smeškoti, a kera ve zakaj? test za SPB lahko delata na Zavodu za transfuzijo krvi, najboljš da pokličeš in vprašaš, če rabiš napotnico, izvide pa mislim da dobiš že naslednji dan. Če si pri Rešu, potem ni konzilija ampak greš v postopek ko imaš izvide za SPB in hormone. Cukica hvala za stimulacijo :) luškanga zamrznjenčka imaš ;) Hvala za odgovor...se mi je kar kamen odvalu od srca...da ni konzilija...nisem vedla... Cukica - res je srčkan...najboljša stimulacija...jo mamo tud pri nas doma...in ko je najtežje, sam stisnm mojo rožico in vem, da bo vse ok! Hudiča...men še vedno smeškoti ne delajo!?
|
|
|
|