|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
3.4.2012 8:35:58   
tatyancha
Ojla punce, sporočam vam, da sta očitno dva kozarčka črnega za vikend pripomogla, da je moja user posted image  prišla tri dni prezgodaj.Tako šibamo jutri, 4.4.2012 do Reša po špike.
Lep dan vam želim in močno stiskam pesti za vse....

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.4.2012 9:43:19   
Anonimen
Hej bejbe pozitiva velja user posted image

v izračun pa date datum punkcije, ker to je bila naša ovulacija in ta dan sta se združili celici in potem naprej....in meni vedno sestre po transferju rečejo no nosečka zdej pa domov in počivat....ker dejansko smo noseče nekaj časa in srčno upam, da se obdrži vseh 9 mesecev naprej...je pa ta čas, kot če bi v normalnem ciklu zanosile še ne bi vedela, ker vam/nam M še ne zamuja.

tatyncha dobrodošla in srečno v postopku user posted image

Jaz sem 8 dan sedaj po ETju in kar malce nestrpna počasi...zdej samo računam kdaj lahko naredim test...mah moram počakat na vikend, da ne bom prehitra.

Lepo se imejte, veliko se smejte in držim pesti za vsako posebej in vse nas.

Srečno
Vita

(odgovor članu tatyancha)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
3.4.2012 9:50:18   
coala
Vita tud jaz nimam nekih znakov prsi ne bolijo nič bolj kot od takrat ko sem se začela pikat trebuh malo napet čez dan včeraj,dans zjutraj ko sem se zbudila je čist uplahnil že nastala panikauser posted image zdaj je zopet malo napet nič kaj preveč,pa za zajtrk sem si jajčka spekla in ko sem prvi grižljaj dala v usta mi je blo grozno ,se mi je uprlo,no pol sem se prisilila da sem pojedla.Niti nisem tako utrujena kot vi opisujete sem čist normalna aja pa križ me čist raho boli to pa ziher od preveč ležanja,saj vsak popoldan počivam,drgač tega nikoli ne počnem.

Lepo mi bodite punceuser posted image user posted image pa palce gor aneuser posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.4.2012 10:26:00   
pin
Vita, dobra si. Jaz bi vsako minuto gledala vložek. Testa pa na tvojem mestu ne bi delala vsaj do sobote. Mene je že nehalo špikat po maternici. Hmmm? Upam, da to ni slab znak. Prsa pa boleča, težka in napihnjena.

Čez pol urce grem na malco s sodelavko. Komaj čakam, ker sem lačnaaaaaaaaa.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.4.2012 12:17:40   
cukica
No nam jetestpokazal dve lepi user posted image .Sicer bom ponovila test jutri  ali pojutrišnem ampak za enkrat sem presrečna.

Držim pesti za vse,.....

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.4.2012 12:32:42   
cukica

user posted image  

AKTUALNO APRIL

SREADA 4.4.

LATKA - UZ

TATYANCHA - PREVZEM ZDRAVIL

user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image
JONA KLARA, FOXYLADY,KRISV,INA,ELERAB,ANDREJA _P,TIAN77,...  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

FELIDAE user posted image 8.4.
ANONIMEN user posted image user posted image 10.4.
CUKICA user posted image user posted image 10.4.
ANDREJA 83 user posted image user posted image 12.4.
COALA user posted image user posted image 15.4.
PIN user posted image   15.4.
PODOKINA user posted image user posted image   15.4.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

FOXYLADY  (dr.ZORN)

EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)  
ELARAB (dr.)
ANDREJA83
MARTINA ALYA

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)
JOSEPHINA83(dr.RELJIČ)
SILVA  (dr.BOKAL)
LENCI(dr.VOGLER)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN
NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM,ROSSE

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0%
FEBRUAR                17                             2                    12%
                                  MAREC

[/quote]

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.4.2012 12:33:34   
tatyancha
cukica  iskrene čestitke.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.4.2012 12:33:57   
andreja_p
cukuca čestitam, user posted image user posted image user posted image .Kateri dan pa je danes od transferja?

bi pa nekaj vprašala vas ki imate izkušnjo s tem.Govorile ste o hatching,laserju in ICSI?Zanima me kako to poteka in kje delajo tak postopek,MB ali LJ?Jaz sem to prvič tukaj prebrala,tako da mi je to popolnoma neznana zadeva.

pa naj še povem da sem dobila izvide moje ščitnice in je vse uredu.Tako da vzrok mora biti nekje drugje,da se ne prime.Upam,da se enkrat bo.Mogoče že zamrznjenčka ki naju čakata.Srečno vsem

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.4.2012 12:34:57   
podokina
O CUKICA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
upam da se ti pridružimo v čim večjem številu

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.4.2012 12:36:50   
cukica
Danes je 9 dan in tako mi je pokazalo + tudi pr prejšni nosečnosti.Bhcg pa naj bi mi po izračunih pokazalo jutri ampak imam šele vtorek zaradi praznikov.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.4.2012 12:38:44   
podokina
andreja_p vem da to dela Reš za ostale ne vem,sej mogoče itak naredijo pa sploh ne veš ker to vse delajo na zarodku. ICSI je postopek ko direktno eno jajčece oplodijo z eno semenčico in ga ponavadi izvajajo če je problem pri možu-količina semenčic manjša tako kot je pri nas in je malo verjetno da se jajčeca oplodijo v IVF postopku,la hatching je pa stanjšanje ovoja zarodka z laserjem da se menda lažje vgnezdi-sicer pomoje če bi bilo to splošno znano da se prej prime in dokazano bi to vedno delali tako da vprašanje če je res

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.4.2012 12:56:17   
andreja_p
podokina hvala za tvoj odg.To potem delajo sam na tistih zarodkih ki so oplojeni z ICSI ali tud na IVF zarodkih?Mi2 nimava problemov pri zarodkih,se jih kar veliko oplodi.Problem je ko se ne prime in če je to res z laserjem bi potem tudi sama predlagala ginekologu da napiše na napotnico.Je pa tudi problem da imava nepojasnjeno neplodnost.

A je katera imela user posted image po neuspelem IVF postopku časovno čez 12 dni.Meni se je to danes zgodilo,da sem se zbudila in videla na hlačkah kri,potem ko sem pa šla na vodo je pa še šlo tudi ven kar veliko.Sem pred dvema dnevoma mislila da je že konec,ker ni bilo več izcedka tako da sva že tudi 2 dni nazaj user posted image ,včeraj ne in ni bilo nič krvi.Sedaj pa ne vem od kje je to prišlo.Imam pa tudi še bolečino v jajčnikih,kot med user posted image .Res mi ni nič jasno kaj se dogaja.Ponavadi jo imam 7 dni in redno na 32dni.Se je katera srečala s tem???Se bom pa šla pokazat,če se to ne bo umirilo ta teden.

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.4.2012 13:16:27   
coala
cukica....čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.4.2012 13:48:33   
*sanela*
cukica čestitam!!! Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročička user posted image

Vas redno spremljam in navijam za vsako posebej. Nekaj časa nazaj sem bila zelo aktivna na forumih, po ss sem rabila čas zase.  ETZ  z zadnjimi zmrznjenčki ( 4. transfer ) sem imela 24.3. in je žal tudi ta bil neuspešen. Še vedno nisem obupala user posted image  in vem, da pride tudi moj čas. Jeseni grem v nov postopek, do takrat se bom pa dala malo na off user posted image
Srečno vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.4.2012 14:15:54   
tatyancha
Mene pa zanima ali je katera od vas pila krvomočnico med postopkom.Brala sem da je dobra za debelitev sluznice, vendar se jo med user posted image  naj ne bi pilo.Z injekcijami začnem 2.dan M, pa ne vem kdaj je dobro da jo začnem piti. Hvala za pomoč in lep deževen dan še naprej.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.4.2012 14:29:36   
oreh
Zadnje dni je pri vas zelo živahno, pa vas malo berem, ker je večina punc na naši temi na odklopuuser posted image user posted image .

Nič, želim vam samo povedati, da ste res enkratne s svojo pozitivouser posted image user posted image , kljub neuspešnim postopkom in upam, da vam kmalu uspe. cukica tebi pa čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 466
3.4.2012 15:24:46   
rosse
Cukica, čestitam.

Sama sem dobila mesntruacijo. Zamrzjenčkov pa žal tudi ni.
Test re ni dobro delati pred 10 dnevom, ker je lahko lažno pozitiven.

V jeseni gremo v nov boj.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.4.2012 16:14:15   
Anonimen
Cukica čestitke.user posted image user posted image user posted image ...zdeh pa uživancija do konca user posted image
si pa pogumna, da si delala test že 9.dan...a ti šteješ tudi dan transferja ali je to nulti dan? Jaz se še bremzam, ne upam, da ne bom razočarana. Upam da zdržim do vikenda.

rosse žal mi je user posted image user posted image user posted image upam, da bo jesen bolj pozitivna zate. Pa sanela tudi zate naj bo jesen obarvana samo z pozitivo in uspehi.

oreh hvala za spodbudo te nikoli ni dovolj pri teh postopkih user posted image

andreja_p jaz sem imela po neuspelem user posted image sfrkano in ni bila tako natančna, še naslednja dva/tri meseca. Tudi jaz sem mnenja, da se pejd pokazat, če se ne umiri stanje.

Prekrasen dan vsem
Vita

(odgovor članu rosse)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
3.4.2012 16:30:40   
andreja83
cukica čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo punca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.4.2012 16:43:09   
cukica
Dan transferja je nula in zacneš steti en dan po njem tako mam danes 9 dan. Bom pa ponovila test čez 2 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 470
3.4.2012 16:52:30   
podokina
cukica sem prepričana da je tvoj test pravilno pokazal user posted image 9 dan ker si imela vnos 5 dan po punkciji in je minilo dovolj časa,čestitke še enkratuser posted image user posted image
mene so zdej začeli mal živčki matrat,mi je optimizem popustil malo pa sploh ne vem zakaj ker vem da je za karkoli še prezgodaj
krvomočnice jest nisem še nikoli pila,menstruacijo sem imela pa tudi po postopkih vedno dokaj normalno

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.4.2012 16:54:47   
pin
cukica user posted image user posted image user posted image

pa lepo user posted image ti želim

Ostale ti sledimo s pozitivnimi testi.

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.4.2012 17:18:24   
miška26
Cukica ooooooo bravo,lepo! Me veseli,zdej pa le tko naprej.
user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.4.2012 18:17:55   
andreja_p
vita in vsem ostalim ki ste mi odgovorile hvala.Ja vse kaže tako da se bom morala pokazati.Ni mi sicer jasno kako da po tem ko nisem imela več krvavitve,(po 2 dneh) se je ponovno začelo,kot da bi imela začetek tečke.Me je pa strah,da me ne bodo poslali na čiščenje.Po vsem tem kar sem morala preživeti v tem postopku,viroza,lažja hiperca,neuspešen postopek,mi res ni do tega,da moram še na čiščenje.Res imam samo sranje.No ne bom več težila tukaj,ker vidim da ste zelo pozitivne in prav je tako.Vam iz srca privoščim,da boste vse ta mesec nosečke.

Želim pa vam lepe in vesele velikonočne praznike.

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.4.2012 18:45:54   
cukica
Hvala vsem za čestitke.
Andreja p tebi pa svetujem,da narediš test,če je pozitiven pojdi na pregled. Če ni in če je kri še prisotna pa pojdi ravno tako na kakšen pregled. Vem kako je sama sem dala pred nosečnostjo nekaj podobnega. Sporoči kaj se boš odločila.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?