bibk -> RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI (19.3.2012 14:22:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elarab bibk, res ne vem, kaj je narobe z mano, ker imam tako slabe zarodke in nikoli zamz. imam 30 let, drugače zdrava, suha, ampak precej PCO. Reša itak ne smeš nič vprašat, ker te nadere.... Kaj za hudiča bi lahko še spremenila, da bi bilo boljše? hm... bi šla v MB ampak imam do tja 2,5 ure... tako da je malo divje. me pa res zanima, kaj delajo drugače v MB, da so uspešni... Ne vem kaj ti napisat... dejstvo je da je vzdušje povsem drugačno... zdravniki v MB so neverjetno simpatični in polni pozitivnih in spodbudnih besed. Najprej sem tudi jaz pravila da ah kaj pa me briga če je Reš takšen kot je ampak na koncu ko vidiš potem razliko v odnosu, vidiš da dejansko tudi to nekaj pomeni. Imela sem resda Gonal, ki ga do sedaj nisem imela in v postopek sem šla ful dobre volje brez prevelikega obremenjevanja. Sva si z mojim vzela tudi čas 1 teden da sva bila na "dopustu" v MB ker sva drugače tudi iz Obale in si v unem tednu zrihtala cel kup masaz in raznih sproščujočih zadev.. tako da poleg jutranjega UZ in zvečer inekcije sem se počutla kot na dopustu. Pa tudi dozo so mi povečali... na GKLJ se spomnem sem imela samo 150 enot puregona, tu pa 300 enot Gonala. tako da je bila tudi številka zarodkov lepša (11 zarodkov na 5.dan). Pa še to v MB če vidijo da se zarodki razvijajo, čeprav mogoče malo počasneje počakajo do 6.dne z zamrznitvijo, kar ne vem če Reš prakticira. Tako da na pri naju so mi 2 od 11 vstavili in z ostalimi 9 so počakali do 6.dne in na koncu so naju počakali 4 zamrznjenčki, kar si v prejšnjih 4ih postopkih n isem niti sanjala. Na vem, no jaz sem ful zadovoljna, tudi ko sem potem klicala za javit da je pritekla [sm=hudicek1.gif] in da je postopek šel "po gobe" je bila sestra po telefonu ful prijazna in polna spodbudnih besed, prav na jok mi je šlo malo od razočaranja in malo od prijaznosti sestre po telefonu. Pa še to nobenega straha/panike/treme pred punkcijo ker jo itak prespiš :) (je v anesteziji) Pa tudi pred samim postopkom so me poslali na vse možne preiskave, prej pa nobeden.... Res da so bile preiskave vse BP ampak vsaj veš da je vse BP in da enkrat pa mora ratat.
|
|
|
|