Zaposlitev v Studio Moderna (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Dilema -> Zaposlitev v Studio Moderna (20.2.2012 15:17:22)

Pozdravljeni!

Upam, da se bo našla katera z izkušnjami oz. vsaj z informacijami o zaposlitvi v Studio Moderna. Namreč sama imam trenutno 2 ponudbi za delo, oboje v financah, ena izmed teh dveh je Studio Moderna. Ker sem slišala kar nekaj info o delovnem času, ki naj bi bil praktično cel dan, jaz pa imam doma 2 majhna otroka, me vse to bega in resnično ne vem kako bi se odločila. Res je, da je velik delovni izziv, vendar resnično ne vem....Prosim za kakršnekoli informacije!

Hvala!

K_a_t_i -> RE: Zaposlitev v Studio Moderna (20.2.2012 20:21:11)

Kaj ti naj rečem... Delo definitivno ni od 8-16. Jih ima pa kar nekaj v financah po 3 male otroke. Rekorder jih ima pa 5. Ja, pride kak dan, ko si tam ves dan (no, več njih), ampak po drugi strani se pa tudi ne komplicira, če imaš kaj nujnega. Tako da - predvsem odvisno od tvoje ambicioznosti in volje do dela. Če imaš trdno voljo do dela in željo po izzivih, ti bo všeč. Če pa iščeš "službo", potem pa mesto ne bo pravo.

Dilema -> RE: Zaposlitev v Studio Moderna (21.2.2012 13:24:02)

Hvala za info, predvidevam, da govoriš iz lastnih izkušenj. Seveda, če je želja in dobra organizacija se da uskladiti z družinskimi obveznostmi. Verjetno pa ne bi bila edina ženska z majhnimi otroci tam, tako da, če njim znese....

K_a_t_i -> RE: Zaposlitev v Studio Moderna (21.2.2012 19:32:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Dilema

predvidevam, da govoriš iz lastnih izkušenj

13 letnih. Bo dovolj? [sm=smiley2.gif]

Dilema -> RE: Zaposlitev v Studio Moderna (22.2.2012 13:53:58)

Več kot dovolj [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]