reklamacija gležnarjev (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

jasnika -> reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:04:25)

pred slabim ttednom sem kupila gležnarje in sedaj mi že premočijo in to fulll,...pa ne hodim po lužah edino koliko je pač mokro zunaj,...sem klicala v trgovino kje se jih kupilam pa pravi da če ni goratex, da te pač premočijo,...ja pismo saj jih nisem kupila le za čisto suho vreme,....pop grem v omenjeno trgovino pa me zanima, če morda ve kdo ali je možna reklamacija v mojoem primeru,...

hvala in lp

ajataja -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:31:30)

Zdej če nikjer ni pisalo da so nepremočljivi pol imaš najbrž malo možnosti sploh če je kaka x firma.Je pa res da za zimo bi mogla bit vsa obutev delana tako da ne premoči,ker suhega vremena je bolj mal.

jasnika -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:33:32)

ja nikjer pa ni pisalo, da SO premočljivi,...kupljeni so v pekotu,...

LuLu -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:38:10)

IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

ja nikjer pa ni pisalo, da SO premočljivi,...kupljeni so v pekotu,...

Po moji kmečki logiki, če ni označeno, da so nepremočljivi, so potem lahko premočljivi.

jasnika -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:39:43)

ja, saj prodajalci so istega mnenja, samo pismo ej saj pa gležnarje kupimo, da pozimi hodimo tud z njimi zunaj, pa jeseni pa spomladi,....kaj pa vem no,...

LuLu -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:41:46)

Lahko vprašam koliko si dala za njih?

jasnika -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:42:35)

30e,....ampak to še ne pomeni da lahko premočijo po 6 dneh,....na razprodaji,...

Melia -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:46:50)

pozdravljena

res je, če ni oznake goretex ali karkoli s končnico tex, pomeni da premočijo. žal...tako da mislim, da imaš bolj malo možnosti. vsekakor pa bi te prodajalke lahko opozorile da premočijo in da bodi pazljiva, in ti tudi mogoče ob nakupu ponudile kak impregnacijski sprej. čeprav le ta tudi ne pomaga ne vem kak.

je pač žal tako, da usnje in ostali umetni materiali kar premočijo, oziroma premočijo tam kjer so šivani ali lepljeni.

lp

jasnika -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 13:49:29)

jahhhh pol pa bo že res kaj pravijo,...((

Felicita -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 16:32:01)

na škatli tudi na zimskih škornjih - umetno usnje, znotraj podloženi, ornk podplat (mam dvoje take) piše 'obutev za suho vreme'. pač pošpricaš in upaš na najboljše. sicer pa če nikjer ne piše da so nepremočljivi, reklamacija ne bo upoštevana.

nananaja -> RE: reklamacija gležnarjev (20.2.2012 17:43:04)

Nepremočljivost lahko pričakuješ od obutve, ki ima oznako, da je nepremočjiva, torej so to bodisi gumijasti škornji bodisi čevlji, ki imajo v sredini membrano in zaščitene šive. Te slednje je vseeno dobro našpricat z impregnacijskim sprejem vsaj enkrat na sezono.

Z impregnacijskim sprejem lahko zaščitiš tudi druge semiš in nubuk čevlje, za gladko usnje pa se dobro obnese renapur. Vendar ti čevlji vseeno ne zadržijo velike vode, ker šivi niso zaščiteni.

Ko sem jaz prodajala čevlje, sem stranki ponujala nepremočljive čevlje, če so po tem vprašali, če pa so želeli zimske čevlje, pa tudi druge.

Stran: [1]