Poka -> RE: Katero kuhinjo imate? (21.2.2012 11:50:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: roladica Doma narejeno, jo je kar možek naredil, ki je mizar. Drugače moti me ful ker imam eno omaro, ki nima izvlečnih polic. Ko se enkrat navadiš na predale je vse ostalo nepraktično. Dobro premisli o razporeditvi in višini, standardne so prenizke tudi za tiste, ki smo bolj nizke rasti. Malo razmisli tudi o višini predalov, moja kuhinja ima po tri, zgornjega precej nizkega in spodaj dva visoka. Ti visoki predali so v bistvu previsoki za karkoli, razen če imaš res stvari naložene eno vrh druge, kar spet ni praktično. Mogoče je bolje več nizkih predalov. Drugače si pa na netu kje poglej kakšni so standardi razporeditve elementov, kako si od leve proti desni sledijo štedilnik, korito shramba... Lahko ti je v pomoč. Ja, to za predale drži, imam enako. Sploh nisem razmišljala o tem, preden nisem imela. Obstajajo pa izvlečni skriti predali, ki bi se mogoče dali še vgradit, če se da to naknadno, sam jaz zdaj ne bom komplicirala, zaenkrat. Te predale v visokih omarah pa tudi pogrešam - ampak ni šlo v budget, ki sem ga namenila za kuhinjo, že itak je bila zelo znižana cena. Meni je mogoče žal, ker sem hotela veliko kuhinjo z veliko indukcijsko ploščo, 80 ali 90, ker - eh brezveze, razen če kuhaš ne vem kaj vsak dan, ko itak ne. Za dve osebi...
|
|
|
|