srecna_zvezda -> locitev in premozenje (19.2.2012 17:22:40)
|
Pozdravljeni! Z mozem sva se razsla. Zeli, da se lociva,torej bo on vlozil zahtevo za locitev. Skupaj sva sest let od tega ziviva v stanovanju na skupnem naslovu 4 leta. Porocena sva 3 leta. Stanovanje je kupil s kreditom, nekaj privarcevanega denarja in podarjenega denarja oceta in brata. Ze veckrat sva se skregala in me je skupaj z najino dveletno hcerkico vrgel na cesto. Sedaj naju je zadnjic in trenutno bivava pri mojih starsih. Otroka imam jaz, pravtako vse stroske. Kaksne so moje moznosti na soduscu glede delitve premozenja, tj. lastnistva stanovanja in pa seveda bivanja oz. vlaganja v gospodinjstvo? Poloznice je 95% placeval on s kreditom vred, hrana in ostala gospodinjska dela so 95% lezali na meni. Pri otroku sem tudi sama bila bolj glede financ, sama sem ji kupovala stvari, potrebne za otroka. Torej se 1x: kaksne pravice imam iz naslova porocene zenske; ali mi pripada del premozenja iz naslova stanovanja in pa seveda vlozki teh stirih let, ki sem jih vsega skupaj prezivela na istem naslovu? Nujno potrebujem odgovor cimprej. Hvala vsem.
|
|
|
|