JozicaH -> RE: Pralne plenice (16.9.2012 0:05:02)
|
Da ne začnem nove teme... Naša ma skoraj 5 mesecev, 8,5 kg in jo racmanke bambuske zelo tiščijo. Okoli bedr ima vse otiščano, rdeče, tako od pleničke, kot od prekrivnih (M, ki so do 9 kg), pa ji ne zategujem ful. Med to vročino jih nisem dajala gor, zdaj, ko se je malo shladilo, pa sem ji spet dala in je blo vse rdeče in zatiščano. Čez je imela trenirko, ohlapno, tako da je ni to tiščalo. In v tej plenici se veliko manj giba. Na trebuh se zelo težko obrne (kar ji je v enkratni plenički mala malica), jo je enkrat na trebuhu pa ne dviguje nogic, ne ritke ne nič, kar drugače tudi počne, torej se mi zdi, da jo ovirajo. Pa še težave jo imam oblečt, ker je večina oblačil za punčke tako skreirana, da so "šlank", kot brez pleničke. Ali je imela katera še podobne težave in kako ste jih rešile? jaz ji zdaj raje ne dam racmanke gor in se tolažim, da uporabljam natur Babylove, čeprav vem, da je daaaleč ob natur, razen včasih ji dam gor, predno gre spat oz. v "negibalnih" urah, pa je še vedno rdeče in mi je kar groza... Pa tako mi je všeč ideja in tako z veseljem sem jih uporabljala...
|
|
|
|