igrače za 5-mesečnike (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Naja31 -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 17:27:13)

Živjo punce,

sploh se ne znajdem na novi RR

Pri nas igralna blazina več ni zabavna. Prej mu je bilo full všeč ko je na njej ležal in gledal ugrače ki so visele nad njim. Zdaj se jih pa hoče dotikati in v usta vlečt, kar ne more in se potem razjezi. Potrebujemo kakšno novo igračo. Kaj bi bilo sploh primerno za 5 mesečnika?

Hvala.
Lp, Naja

eva1 -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 20:36:13)

Pri nam je most še vedno atraktiven, le da sedaj vse potrga dol...drugeče pa je najboljša igrača trenutno papir-sploh kašne reklame, k so vseh barv, pa ropotuljice, pa pikapoka, pa vse kar gre lahko v usta...

Naja31 -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 20:50:01)

Eva, pri nas so tudi reklame zakon. Najprej jih full mecka, potem pa takoj v usta.
Zadnjic je eno raztrgal in je bil cist sokiran ker je imel dva lista

Anonimen -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 21:15:51)

Joj tudi pri nas je še vedno zelo IN tale reklamni papir. Hm... kakšna posebna igrača za 5 mesečnika. Kaj pa vem? Maja je imela zelo rada igralni most, kjer je gledala igračke, zdaj sem ga morala razstaviti in ima igraček non stop na rokah oz. še več v ustih. Pa razne ropotuljice. V glavnem ji na 2 dni menjam igrače. ˝Stare˝posrpavim in potem ima zopet ˝nove˝. Me zanima do kdaj bo zaleglo?

rikica -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 21:22:58)

Moja pupa je ravno danes stara 5 mesecev.Najrajši ima eno ropotuljico od lumpija.Čisto navadno.Drugače pa je tudi čisto nora na reklame.Ima pa tudi polno dela z njenimi prstki.Tako,da se kar zaigra za nekaj časa,da lahko mamica še kaj naredi

vrtnica777 -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 21:29:01)

tudi pri nam so zelo aktualne reklame, imamo pa tudi 15 cm dojenčka ki se premika in poje, ful uživa in cvili zraven, se smeje....

v glavnem ful dobr k se za kar neki časa zamoti

vrtnica777 -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 21:29:32)

tudi pri nam so zelo aktualne reklame, imamo pa tudi 15 cm dojenčka ki se premika in poje, ful uživa in cvili zraven, se smeje....

v glavnem ful dobr k se za kar neki časa zamoti

vrtnica777 -> igrače za 5-mesečnike (1.9.2005 21:33:10)

ups ne vem zakaj je dvakrat, mislim da sem dvakrat kliknila ko tako počasi dela...

Annny -> igrače za 5-mesečnike (2.9.2005 0:05:53)

Kakšne ropotuljice, 'grizle', igračke s kakimi kroglicami, da jih premika (ne vem, kako se reče po slovensko- v nemščini so to 'Motorikschleife'), pri nas so bili zelo aktualni kraguljčki (pazi, da ne da v usta..), žogice malo kasneje, dude različnih barv, koluti od WC papirja, majhne knjigice mogoče malo kasneje, drugače pa vedno glasbeni vrtiljak, kake pojoče živalce (naša je bila zelo navdušena nad račko, ki se stisne in začne glasno gagati..).
LP

Stran: [1]