Fisher price Little people (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Binny -> Fisher price Little people (16.2.2012 21:41:45)

Kje v Ljubljani in okolici prodajajo te igrače? V Mullerju sem videla, da imajo. Še kje?
Ali kdo proda rabljeno veliko avtomobilsko stezo (otrok stoji in spušča avtomobilčke)?

simka38 -> RE: Fisher price Little people (26.11.2012 12:19:38)

Pozdravljeni!

Resda je ženekaj časa od vašega vpisa, ampak če vas še zanima - mi imamo garažno hišo in jo prodajamo.

http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p3483_Little-People-Garazna-Hisa.html/XTCsid/9423602ffc882d2c9c26c84b49da10ce

Javite, če vas še zanima na
simka38@gmail.com

LP

malaMravljica -> RE: Fisher price Little people (26.11.2012 14:50:36)

simka, jaz pa prosim za info za koliko prodajate to garazo in ker verjetno ne bova konkurencni zaradi postnine bi res rada vas odgovor kako ste bili s to garazno hiso zadovoljni. Res avtici padajo dol ker da je prestrma? Nekaj o tem sem brala na netu. Jaz bi jo tako rada kupila, ker ima mali celo zbirko avticev od Little people, sam sem se malo prestrasla zaradi komentarjev.

simka38 -> RE: Fisher price Little people (29.11.2012 11:50:44)

Pozdravček!

Mi smo bili z garažno hišo zelo zadovoljni. Nisem opazila, da avtočki padajo dol, sin se je zelo rad igral z njo. Plastika je res kvalitetna, zato je naša hiša taka kot nova. Prodajamo jo za 20 evrov (nova je nekaj čez 50, če se ne motim), smo pa iz okolice Celja.
LP

malaMravljica -> RE: Fisher price Little people (29.11.2012 14:16:10)

Hvala za odgovor, upam da bo tudi mojemu sineku dobro sluzila. Sem jo kar narocila pri mytoys, ker imajo znizano na mislim da 45 eur. Bi vzela vaso, samo bi bila postnina predraga. Vam zelim, da vaso prodate in hvala za info. Drugace pa ima rr tudi male oglase, tam bi verjetno hitro prodali kaj takega.

Stran: [1]