juniorka
|
No, to pa moram pokomentirat. Jaz sem sovrazila tek, predvsem zaradi sole, ker sem imela par kil prevec.. v srednji soli Cooperjev test..groza. Vedno sem imela bolecine na strani ( stitch). In pol jaz pri svojih 35, sama z dvema otrokoma( 4 in 2 leti) poslusam o maratonu... in me je nekaj zagrabilo in sem se prijavla, 7 mesecev pred dogodkom. Poslali so mi 6 mesecni trening plan in sem zacela ( http://www.virginlondonmarathon.com/training-centre/training-advice/training-plans/beginner-24-week-training-plan/ ) Zdaj sem v 14 tednu in moram rect, da sem vsega skupaj spustila mogoce 5 tekov zaradi bolezni ali utrujenosti. Sem imela mini maraton pred 2 tedni in ga pretekla v 2,5 urah brez problemov. Moram povedat, da mi ni zal, najboljsa motivacija je bila, da je to cas zame in treningi me veselijo, ce mi bo pa uspelo 42km pretect v dokaj dobrem casu, pa se toliko bolje. Glede mraza.. do minus 5 je ok zunaj, drugac pa telovadnica. Prehlajena od novembra se nisem bila... Samo priporocam! Motivacija je pa najboljsa, da se prijavis na tek, pol pa si prisiljen zacet trenirat. Meni je blo najtezje z organizacijo, kdo bo cuval otroke ta cas.. sem tudi malo v vozicek nabasala, tavecjega na kolo pa smo sli Ne morem verjet, kako se mi je telo spremenilo, prvic v zivlenju imam ,rit, , misice lepo oblikovane, minico z veseljem dam gor, vsi mi pravijo, kolk sem shujsala ( ne boste verjele, cela 2 kg ) ampak zgledam pa res dost boljse.. mogoce, ker se pocutim boljse, je res fajn za relaksacijo. No, zdaj pa poiscite dogodek in zacet!!!! Na prilepljeni strani so tudi plani za trening od 5km naprej! Lp iz Manchestra, pa drzite pesti 29. aprila
|