|
RE: Avgustovke, kje ste 28.11.2005 9:53:19
|
|
|
|
violinski
|
Dobro jutro! Dobro kavo želim, Tia! Kje naj začnem? Naj se najprej pohvalim - končno sem uspela do frizerke imam novo frizuro, sicer se nisem barvala, ker mi barva ne prime (hormoni) oz. se spere v dveh pranjih, ma sem vseeno zadovoljna. Žal imam kljub novi frizuri še vedno svojo staro faco . Tako, v petek smo malodane odmučali proti KP. V Ljubljani je bilo še kar, cesta predvsem zvožena, najhuje je bilo na Vrhniki, smo se ustavili še 2 sekundi pri moji sestri in v njen klanec smo morali dvakrat zajeti, da smo prišli do gor, ker je svinjsko drselo. Ko smo šli spet na avtocesto je bila na vrhniškem klancu precej gužva zaradi kamionov od tam naprej pa cesta v redu - sneg pomešan z dežjem, nič se ni prijemalo cestišča. Tako da smo imeli dobro cesto. Aljoša je spal, Lana je pela. Zadnje čase non-stop poje. Torej, ugotovila sem, zakaj imajo naši otroci jeziček ves čas zunaj. Točno zato, ker jih srbijo dlesni. Aljoša se nonstop drgne z jezičkom ali pa s prsti. Če mu podrgnem jaz, kar vzdihuje od olajšanja, če mu pa držim rokice, ali pa ko pase kravice, pa ima jeziček nonstop na dlesnih. Kravice pase že zelo močno, prsni koš ima že listo dvignjen. Parkrat se je prevrnil na eno stran, po moje zato, ker je imel nesimetrično postavljene roke, obrača se pa še ne. Ko sedi, se ful rad požene, kot da bo zdej zdej šel tja, kamor gleda, tako da ga že kar držimo. Moj možek ga je včeraj ful rolal - ko ga je imel posedenega v naročju in ga vneto gledal, mu je parkrat naredil 'bu!' in Aljoša se je začel na ves glas režat. Seveda je to bilo zvečer, pred kopanjem in spanjem, ko je Lana že zdavnaj spala, tako da smo kar čakali, kdaj bo pricapljala skozi vrata, češ, da ne more spat No, pa ni. Miševi, moram Lano poslat h tvoji Niki na učenje - Lana je včeraj prvič sama stopila v sneg in se ga je ustrašila do konca, sem jo morala kar nesti. No, lani se je že srečala z njim, ampak je bila večinoma še v vozičku. Mala je verjetno po meni. Jaz na mrtvo ne prenašam snega. Tudi Aljoša se kdaj prestraši tujih ljudi, ampak samo, če je glasno. V soboto je teta praznovala abrahama, pa je bil tam en 9m star fantek in se je stegoval po Aljoši in kdaj pa kdaj tudi zakričal, Aljoša pa v jok. No, ja, vsega se bo moral navadit. Še to o petardah bi rada povedala, pol pa grem, sem že lačna: z Lano imam iste izkušnje kot miševi z Niko. Prvič je bilo novo leto, ko je bila Lana stara mesec pa pol in takrat je prvič v življenju prespala noč do zjutraj do 4h, ni slišala niti ene petarde, čeprav je pri nas, v BS3 bilo kot tretja svetovna vojna. Drugič smo bili na Vrhniki pri moji sestri, ki je mahnjena na vse, kar poči - od pirotehnike do streljanja - in je imela eno malo skladovnico svoje pirotehnike. Tudi mi smo dali Lani babyfon v sobo in tudi mi smo poslušali pokanje stereo, Lana je pa spala . Tudi letos bomo verjetno tam, ker je najlažje, da staknemo otroke skupaj in se zabavajo do onemoglosti. Bom še kasneje kaj napisala, zdej me res mal baše.
|
|
|