Tiamo
|
Ja, Jessy toliko o pediatrih in zdravnikih, tudi jaz če se spomniš, sem bila prvič čist razočarana nad mojo pediatrinjo. Upala sem saj na malo razumevanja in da ti kakšne stvari razložijo, ne pa da ekspresno opravio pregled. No, zdaj jo pa lahko pohvalim, se je spremenila, mogoče je imela takrat slab dan. Če bo dobila vročino, nad 38,5 izmerjeno v ritki, jo raje hladi z vodo, se pravi, da jo skopaš v banjici, v kateri ima voda 37 stopinj in postopoma dodajaš hladno vodo do cca 33 stopinj. To mi je povedala pesiatrinja, če bo imela slučajo Demi po cepljenju vročino. Jessy, da ne boš bajte zažgala Zoya, pravilno Demi ni imela nobene reakcije na cepivo . Glede moje poporodne stiske, se je nerada spominjam, verjetno bi lahko napisala še veliko strani, tok sem trpela, pa ne lih zaradi dojenja, bolj zaradi krčev, ki jih je Demi trpela...res je bilo neznosno. Še moj dragi je bil čist ob živce, glava ga je bolela, tako da sva se kar parkrat skregala in postavila sem ga skoraj pred vrata. Še dobro, da je tak karakter, da me ni resno vzel, me objel in rekel sej bo, če so drugi lahko otroke gor spravili, bova midva tudi in me tolažil, z besedami, naj smo mislim na to, da je zdrava, na ji nič ne manjka, da ima povsod kjer je treba 5 prstkov, da ji srček dobro dela, ....
|