violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (25.7.2006 12:54:57)
|
Živjo! Je že več za brat, zdaj ko ste se vrnile! Vidim, da ste uživali kljub neresnosti s strani agencij, Jessy je imela še težave z vožnjo - ma bo že boljše. Je treba očitno vse sprobat. Naši do ene ure, ure pa pol komot zdržijo, več pa je že kriza, še posebej, če je sončno zunaj - nekako nam uspe, da se vozimo vedno tako, da sonce direkt na Aljošo pribija not v avto, senčnike imamo, ampak jih je že snel dol. Res je najbolje, če v avtu spijo - pred dvema letoma, ko smo šli tako, poleti v Bruselj, smo štartali ob osmih zvečer, uro kasneje je Lana (takrat 8m stara) zaspala in prespala vso vožnjo do Belgijske meje, takrat se je že začelo daniti, jaz sem se pa presedla k njej, zadaj, da sem ji delala malo družbe in malo senčke, pa za pit sem ji dajala. Zato se letos nismo odpravili nikamor, ker dvomim, da bi uspeli brzdati oba na dolgi vožnji. Si pa z možem že dajeva pogum, da bi drugo leto odleteli v Grčijo. Jaz imam toliko dela, da v tem času, ko Aljoša spi, nikoli ne vem, česa bi se najprej lotila. No, sej večinoma ni nič posebnega, ampak imam nekatere računovodske stvari za urediti moji sestri, ker je zaprla status in odpira d.o.o., pol pa mi zmanjka časa za vse tisto drugo, kar bi še rada naredila. Snoči sem naprimer brala knjigo do pol dveh, zato za danes zjutraj nimam blage veze, kdaj sta se moja druga dva člana spokala v svoje službice. Tia, dobro da si me spomnila. Aljoša tudi že žlobudra, ves čas ponavlja besede za nami. Ta vikend smo preživeli pri moji sestri na Vrhniki in se je v tem času naučil izgovoriti ime od moje sestre (seveda, po svoje) - vsakokrat ko je šla ven iz prostora, kjer smo bili, je klical za njo. Poleg tega zna že reči "tam", če ga vprašaš 'kje je...?' Meni že reče 'mami' (včeraj popoldne me je klical iz posteljice, ko se je zbudil), za hrano in pijačo itak že dolgo govori am-am.... In tako dalje. Med vikendom je precej divjal, tudi z Lano, ker je pri moji sestri veliko prostora in si je dal duška, poskusil je že en parkrat naredit pol koraka (se je držal za svoj lonček [sm=smiley36.gif]), ampak si je potem premislil in raje šel po štirih. Drugače sem jaz danes in včeraj bila na dveh razgovorih za službo in vas prosim, da mi držite pesti, da mi vsaj pri enem uspe. Še raje pri tistem, kjer sem bila danes. Pa danes bom razposlala še en par prošenj. Ni kaj, je treba kar hitet. Zoya, sem zelo vesela, da gre Žigatu lepo v vrtcu, sama si samo želim, da bi se tudi Aljoša tako vpeljal, ko bo čas za to. Bolezni bodo, seveda, to tudi pričakujem, ampak to je treba vzeti v zakup. Kaj pravite, če bi se eno soboto v septembru spet poskušale dobiti, magari z našimi možmi, da se še enkrat vidimo, preden gremo vse nazaj delat - kasneje bomo sigurno imele manj časa. Tia, misliš, da bi se dalo spet priti do brunarice? Pa da vidimo, če se je še katera odločila za novega otroka (na vsakem srečanju mora katera imeti to novico!! [sm=smiley36.gif])... No, se beremo!
|
|
|
|