|
RE: Avgustovke, kje ste 20.6.2006 21:55:38
|
|
|
|
violinski
|
Dober večer, otroci! Punce, jaz moram reči, da meni tale vročina prav sede. Sem jo že pogrešala. Se pač izogibam ta hujših ur zunaj, smo pač not, v stanovanju, kjer zaenkrat še ni tako neznosno, pa če malo premalo popiha, vklopim ventilator. Imam tistega stropnega in mi kar hitro premeša zrak. Klime v stanovanju nimam, ker nimam kakega pametnega prostora za jo namontirat. Pa sonce pri nas sije not samo do 11 ure, potem je senčka in se da dihat. Tia, jaz Lane skoraj nikoli nisem dala v kiklo, ker se mi to za otroke zdi tako uzalud oblačilo - čisto nekomot. Jih imam na kupe, mogoče jih bom sedaj, ko je že malo večja, in nima več pleničke, kaj več uporabljala, ampak zaenkrat še nisem imela prave priložnosti. Prvič sem ji jo oblekla, ko smo praznovali novo leto in je bila stara že več kot eno leto, pa hodila je že. Ampak spodaj je imela žabice, pa sploh sem ji kiklo (pravzaprav je bila oblekica, ki se je oblekla preko majčke in hlačk) slekla, ko je začela divjat. V vrtec ga ni imela nikoli, naše vzgojiteljice vedno poudarjajo, da so otroci najbolj komot v trenerkah in tega se načeloma držim. Drugič sem ji dala kiklo lani poleti na eni poroki, ampak je bilo mraz (konec avgusta, pa na gorenjskem smo bili) in sem ji dala tudi najlonke, ki pa so prišle domov vse prej kot čiste. Zato imam raje hlače. U, sem že včeraj pozabila povedati, jaz sem pa dobila tvoj .pps in je fenomenalen, Demi je perfektna! Aljošo imam drugače oblečenega tako, kot se vidi na slikah v albumu, imam kar nekaj tehle ohlapnih pajacev (večinoma so mu za pol številke preveliki, ker so od bratranca in sestrične, razen enega, ki sem mu ga kupila v Leclercu, je pa ko ulit), spodaj pa samo plenička. Kikle mu še nisem oblekla No, zdaj pa k dobrim novicam. Aljoša je zdrav. Danes smo imeli UZ srca in Aljoša je neverjetno pridno in potrpežljivo počakal, da so mu opravili UZ ne da bi ga uspavali, delal je en nov mlad zdravnik, verjetno stažist, pod vodstvom in budnim očesom standardnega kardiologa in oba sta družno ugotovila, da na koronarkah ni več anevrizem. Da to sicer ne pomeni, da je žila popolnoma zdrava (češ, tudi, ko se urežeš, se vse zaceli, ampak ostane brazgotina), da pa je vse v redu. In seveda, da moramo bit pozorni, saj se bolezen lahko ponovi. Potem so Aljoši naredili še EKG, kakšno doživetje zanj! Polno majhnih kablov, na katere je bil priklopljen par minut!!! Potem je bil pa že utrujen. Ampak smo vseeno morali dati tudi kri. Tega sem se najbolj bala, da se bo drl, ker je bil že fajn zmatran, pa ni niti trenil z očesom. Je bila ena super sestra, ko mu ona jemlje kri, Aljoša nikoli ne joka. No, tri epruvetke so šle spet, zdaj pa ene 14 dni, da dobimo izvide. Potem bo pa počasi tudi z Aspirinom konec. Upam, da istočasno tudi s polivanjem. Uživajte!!!!
|
|
|