|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
20.6.2006 8:48:10   
Tiamo
Jutro, Kety k vidim da si gor, daj mi piš privat, pust gsm številko, da se zmanive zaradi stroja. Naslednji torek bi ga prišli iskat! Spali smo do prejle, pojedla čokolino in se že igra. Jessy, ja Demi zdaj skoz tako hodi, da ima kolena v zraku, pol se pa odrine in dvigne v stoječ poločaj. To je že delala, da je dvignila kolena, če se spomnite pri 7 mesecih, pa sva mogle vaje delat, da ne bi preskočila plazenja in takoj hodila. Demi oblačim, tako kot Jessy. Edino če ima body brez rokavov, ji dam čez še tanko majico, če sva v senci ali proti večeru.  Jessy, nanka a dajeta že kaj kiklc vajinima user posted image ? Včeraj je Demi imela kiklco, ampak če greve kam na obisk ali jo imama zunaj na tleh, mi je brez veze k ima potem vsa obuškana kolena.  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
20.6.2006 9:56:05   
Jessy
Dobro jutro!

Danes smo spet prav lepo spali! user posted image  Spat je šla šele ob 21.30, potem je pa celo noč spala, vse do 8h, vstali sva pa pol ure pozneje. user posted image

Tia, jaz sem Neji le 1x oblekla eno oblekco (v nedeljo, ko smo šli na obisk), vendar sem jo potem tam preoblekla v kratke hlače, ker je bila zunaj na tleh, pa mi je bilo škoda, da bi bila oblekca od trave. Kolena so pa tako ali tako vsa popraskana, ker so kratke hlače nad koleni, tako da s koleni še vedno drsa po tleh.
Bom kiklce prakticirala bolj za v voziček, ker tam se ne more umazat. user posted image

Zdaj grem pa eno user posted image skuhat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
20.6.2006 14:18:19   
MajaPRO
Pozdravljene!

Mi se še vedno mučimo z (ne)uspavanjem, vendar je mali vztrajen kot user posted image . Tudi to noč se je le 1x zbudil, tako da se tudi jaz zjutraj zbudim bolj spočita.

Teya, jaz Vidu v tej vročini oblečem tudi le en sloj oblačil, torej body (kratek rokav/brez rokavov) + kratke hlačke ali majčka s kratkimi rokavi (tudi, če je bolj ohlapna) + kratke hlačke. Včasih ga imam tudi samo v bodyju brez rokavov, pa še takrat ima čisto mokro glavo. Skoraj vedno je bos, saj je vročina skoraj do večera (ob 20h pa je itak pripravljen za spanje).

Zdaj je zaspal, ko se zbudi, pa se bo malo hladil v bazenčku.

Mi še Vida nismo dali v kakšen pesek ali mivko, zato me prav zanima, kaj bo počel na peščeni plaži pod apartmajem. Vsekakor bomo vzeli zraven vedro, grabljice in lopatke.

Uživajte...jutri napovedujejo 35 stopinj user posted image

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
20.6.2006 15:38:38   
tea01
Tia, welcome back. Bravo Demi za stavke.

Violinski, kok lep album. Jst bi rada dala tud slikice gor, pa mi mojuser posted image  vedno naredi ful velike slike. Ma sedaj bom tudi jaz imela internet doma, tako da juhuhu. Samo če bom znala delat z Macom? To bomo pa še videli.

Naš Jure je ful smešen k hodi po travi. Se ziblje kot barka na morju. Včeraj je preganjal ptice v parku.

Blagor vam ko imate bazenčke, pri nas ga damo pa kar v stolček za v banjo in v banji ful uživa. Kopalnica je pa obupno poškropljena. 
Jure že od aprila spi v svoji sobi. Načeloma zaspi ob 21.00 do 05. zjutraj, in potem z intervali bujenja spi do 7-8 ure. Vikend mu poskušam malo podaljšati ampak mi ne rata. Jure govori ta-ta, mama ne! Je lup! Govori pa tudi ku-ku, dej-dej, ko je lačen pa govori na-na, to pa zato ker ko smo mu dajali hrano smo vedno govoril na!

Violinski, Jure je tudi suhec, pa ogromno poje, ima 6 obrokov po 300 ml (najmanj) vmes poje še kakšen piškot ali smoki. Ima pa trebuh, tako kot tata.user posted image Včasih zvečer mu prav visiuser posted image

Jst pa v službi delam, delam.

Aja, da ne pozabim, do kdaj je treba dati vlogo za otroške doklade? ali se dobi obrazec na internetu? Verjetno ste že pisale o tem, zato se opravičujem, ker nisem sledila.

En lep dan,

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
20.6.2006 17:27:17   
nanka
Dan

trenutno se skrivam v stanovanju, pa je ful vroče. Se moram opravičiti, ker se nič ne javim, ampak je tako vroče, da se mi še dihat ne da.

Jaz Zojo oblačim v bodi brez rokavov. Spat hodi pa v bodiju z kratkimi rokavi, pokrijem jo pa z rjuho, ampak je kmalu odkrita.

Zdaj ko je vroče, se potepamo šele proti večeru, tako da gre spat šele ob 20.30 in lepo spi do 8. Kako je to krasno.

Tia, dobrodošla nazaj, jaz sem dobila prazen mail, prosim še enega. Oblekice še ni imela, ker je nima,  sem ji pa pozimi oblačila , pa se takoj potegne gor in kaže plenico. Meni se zdijo najboljše kar bodiji in je vedno v njih.

Violinski, res sta prava cukerčka, oba.

Danes sva šli s Tjašo po nova očala, ker se ji je dioptrija poslabšala in so prišla čez 60.000. Ker ima tako veliko dioptrijo so samo leče 44.000. Me je kar kap zdela. Pa kaj čmo, tako je.

Komaj čakam da gremo na morje, zdaj bi se pa že prileglo ritko namočit.

Dete se je zbudilo, zdaj pa veselo na obhod...

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
20.6.2006 21:55:38   
violinski
Dober večer, otroci!

Punce, jaz moram reči, da meni tale vročina prav sede. Sem jo že pogrešala. Se pač izogibam ta hujših ur zunaj, smo pač not, v stanovanju, kjer zaenkrat še ni tako neznosno, pa če malo premalo popiha, vklopim ventilator. Imam tistega stropnega in mi kar hitro premeša zrak. Klime v stanovanju nimam, ker nimam kakega pametnega prostora za jo namontirat. Pa sonce pri nas sije not samo do 11 ure, potem je senčka in se da dihat.

Tia, jaz Lane skoraj nikoli nisem dala v kiklo, ker se mi to za otroke zdi tako uzalud oblačilo - čisto nekomot. Jih imam na kupe, mogoče jih bom sedaj, ko je že malo večja, in nima več pleničke, kaj več uporabljala, ampak zaenkrat še nisem imela prave priložnosti. Prvič sem ji jo oblekla, ko smo praznovali novo leto in je bila stara že več kot eno leto, pa hodila je že. Ampak spodaj je imela žabice, pa sploh sem ji kiklo (pravzaprav je bila oblekica, ki se je oblekla preko majčke in hlačk) slekla, ko je začela divjat. V vrtec ga ni imela nikoli, naše vzgojiteljice vedno poudarjajo, da so otroci najbolj komot v trenerkah in tega se načeloma držim. Drugič sem ji dala kiklo lani poleti na eni poroki, ampak je bilo mraz (konec avgusta, pa na gorenjskem smo bili) in sem ji dala tudi najlonke, ki pa so prišle domov vse prej kot čiste. Zato imam raje hlače.

U, sem že včeraj pozabila povedati, jaz sem pa dobila tvoj .pps in je fenomenalen, Demi je perfektna! user posted image

Aljošo imam drugače oblečenega tako, kot se vidi na slikah v albumu, imam kar nekaj tehle ohlapnih pajacev (večinoma so mu za pol številke preveliki, ker so od bratranca in sestrične, razen enega, ki sem mu ga kupila v Leclercu, je pa ko ulit), spodaj pa samo plenička. Kikle mu še nisem oblekla user posted image

No, zdaj pa k dobrim novicam. Aljoša je zdrav. Danes smo imeli UZ srca in Aljoša je neverjetno pridno in potrpežljivo počakal, da so mu opravili UZ ne da bi ga uspavali, delal je en nov mlad zdravnik, verjetno stažist, pod vodstvom in budnim očesom standardnega kardiologa in oba sta družno ugotovila, da na koronarkah ni več anevrizem. Da to sicer ne pomeni, da je žila popolnoma zdrava (češ, tudi, ko se urežeš, se vse zaceli, ampak ostane brazgotina), da pa je vse v redu. In seveda, da moramo bit pozorni, saj se bolezen lahko ponovi.

Potem so Aljoši naredili še EKG, kakšno doživetje zanj! Polno majhnih kablov, na katere je bil priklopljen par minut!!! Potem je bil pa že utrujen. Ampak smo vseeno morali dati tudi kri. Tega sem se najbolj bala, da se bo drl, ker je bil že fajn zmatran, pa ni niti trenil z očesom. Je bila ena super sestra, ko mu ona jemlje kri, Aljoša nikoli ne joka. No, tri epruvetke so šle spet, zdaj pa ene 14 dni, da dobimo izvide. Potem bo pa počasi tudi z Aspirinom konec. Upam, da istočasno tudi s polivanjem.

Uživajte!!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
20.6.2006 22:05:08   
Kety
Dober večeeeer!

A ste se že vse skuhale?? No, če se še niste, se boste pa jutri!user posted image  Spet bo fuuuul vroče, tko da bomo lahko spet notri večino dneva!

No, pri nas smo podirali garažo, zato sva se s Timonom umaknila k tašči. S Timonom sva šla 2x plavat in sva prišla domov šele ob 20ih. Ob 21ih je šel pa spat. Je komaj dokončal flašo.

Tea, jaz sem klicala na CDS in so mi rekli, da je treba vlogo oddat v mesecu ko ti poteče prejšnja odločba. Meni poteče julija in moram v juliju oddat novo vlogo.

Joj, bom morala tudi jaz spet kakosliko dat v album, samo se mi jih ful ne da zmanjševat, zato pa tudi ne delam albuma. Ampak bom danes!

Zoya, da ne pozabim pohvalit tvojega Žigeca. Je tudi tolk luškan. Pa čist je navdušen nad vodo (kateri user posted image  pa ni, ane?!)

Jessy, jaz bi šla ta bazenček kupit, samo mi je Leclerc ful iz rajona, tko, da ga verjetno ne bodo več imeli, ko ga bomo uspeli it iskat. Kako je pa kaj kvaliteta, glede na to da je ful poceni? A je ful tanka guma?? Sem včeri gledala v BC-ju, pa so imeli samo ful drage pa ne tolk dobre bazenčke!

Kaj počnete s svojimi user posted image  da vam tako dolgo spijo? Jaz zvečer spustim roleto, da ga ne predrami prvo jutranje sonce (ob 5ih), pa ima kar navado spat le do 6ih, potem pa po flaši mleka zaspi še za 1 uro. To je pa vse.

Jaz ga ponoči ne pokrivam več, oblečem ga pa v bodi brez rokavov in čez pižamico s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami (kot bodi). Čez dan ga imam pa samo v bodiju brez rokavov in če kam greva mu dam še kratke hlače gor, drugače je pa brez, pa seveda brez nogavic. Malo me je skrbelo, če bi ga lahko ponoči zeblo, ker na nogicah nima nič, ampak je v spalnici ponoči vsaj 27 stopinj, tako da mislim, da je ok!

No, sem dovolj naložila, zdej pa grem še mal delat....je kot bi bomba padla v hišo. Zdej se vsaj da delat, ker ni več tako vroče!

Vijolinski, si me prehitela, ker sem tako dolgo tipkala....user posted image

< Sporočilo je popravil Kety -- 20.6.2006 22:09:38 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
20.6.2006 22:33:45   
Kety
No, pa sem še jaz naredila albumček s parimi slikami...user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
20.6.2006 22:54:45   
Jessy
En lep dober večer!

Zgornji stavek je bil napisan že pred več kot pol ure. Krivec za to je klepet z Violinski! user posted image  Ja, z njo se pa res da klepetati v nedogled!user posted image user posted image user posted image
Saj sem ti že po MSN-ju rekla, pa ti bom še enkrat, da sem res vesela za Aljoša! Pa držim pesti za naprej, da bo zdrav, kot user posted image !

Pri nas je bilo čez dan tudi zeloooooo vroče. Smo šle ven že ob 15h, ampak sva šli k mojim na kavico, pol sva pa ob 17h šli na eno razstavo, ki je bila v prijetno hladnem prostoru, nato sva šli še v en drugi hladen prostor in ob 18h sva pokukali ven in se sprehodili. Takrat je bilo pa že veliko bolje! Je pa zdaj prijetno hladno, tako da smo že shladili stanovanje.
Sem ravno Violinski govorila, da je Neja za spat še vedno oblečena v bodi z dolgimi rokavi in zelo tankimi hlačkami, pa še pokrita je, ker tako spiva tudi midva. Sicer pa pri cca 10C-15C res ni toplo! Meni tako kar odgovarja, da je čez dan vroče, zvečer pa hladno! Da bi le dolgo bilo tako!
Jutri bomo pa bazenček spet naštimali, pa bo polno veselja.

Kety, jaz ti ne vem povedat, če je bazen kvaliteten ali ni, ker drugega pač nisem še videla, da bi lahko primerjala plastiko. Tako, na grobo pa nimam občutka, da bi se kmalu predrl. Pridi na eno kavico, pa ga boš pogledala! user posted image  Guma pa ni tako tanka. Je tanjša, kot je Fredov obroč, ampak ne tako zelo.

Kaj počnemo, da nam dolgo spi? A je do 8.30 dolgo? user posted image  Jaz bi spala do 10h!
Jaz ji roleto popolnoma spustim dol, tako da se vse male režice zaprte in je res tema notri. To je vse, kar naredimo. Skoraj vsako noč pa ji dolijemo še malce goriva - mleka - da lažje preživi noč!

Predno se poslovim, vam povem, da sem dodala še 4 nove sličice. 3 so z nedeljskega obiska pri Tinkari, 1 je pa od danes.
Lepo se imejte, pa shladite se čez noč, ker jutri bo pasje!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
20.6.2006 23:36:20   
Jessy
Kety, Timon je cukrček, kot zmerom! Pa vi imate pa konkreten bazen! user posted image  Jaz bi se tuuuuuudi namakala tako!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
21.6.2006 8:00:49   
Tiamo
Jutro, danes imam pa tok dela. Ko se zbudi, greve na CSD odnest papirje za podaljšanje otr. dodatka, vprašat, kaj se dogaja s mojo pritožbo za podaljšanje pordniške, potem ji grem osebno naredit, pol pa še plačat za morje akontacijo. Groza, pa pravijo da bo 35 stopinj, sej gre mami z menoj in bo z Demi počakala v avtu, v katerem bo seveda delala klima. Zadala sem si še eno nalogo, zbirala bom sponzorje za obnovo igrišča za blokom. V našem skladu je premalo denarja, pa še nekateri, ki nimajo otrok, nočejo nič prispevati. Kot druga pa na to igrišče hodijo vsi iz okolice, ter vrtec, ker v bližini ni nobenega igrišča. Violinski super, da je Aljoša zdrav in da je bil priden, vse bo minilo in boš videla, da ti bo kmalu prinesel kakšno medaljo iz tekmovanja v teku.Sem pa videla, da je tvoj prejšni nik med tistimi, ki jih hočejo zbriasat, ker ni aktiven. zdaj grem pa slikce pogledat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
21.6.2006 8:05:03   
Tiamo
Sem pogledala, ma kety, tvoj Timonček se mi zdi spet čist drugačen, sploh ni več tisti dojenček, pravi frajer. Jessy, se mi zdi, da se je malo zredila? Violinski tvoja lana za pojest, Aljoša pa kot ponavadi cukr z dvema luknicama na ličkih  Glede slik na mail, katera ne sprejme, je verjetno problem, ker je file velik 5 mega. bom probala zmanjšat.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 21.6.2006 8:14:28 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
21.6.2006 9:52:09   
tina104
Tia, jaz sem spet dobila prazno sporočilo, saj sem ti napisala. Pa res rada bi videla vašo korenjakinjo.

Včeraj sem vas samo brala, pisat nisem imela časa, Aljaž je namreč v celem dnevu spal samo 1 uro, pa se je že zjutraj zbudil ob 6.15, zvečer pa šel spat ob 20.30., pa ni bil nič kaj siten. Bo pa imel mogoče danes kaj bolj spalni dan.

Jessy, meni je spanje do 8.30 vsekakor dolgo, že do 7.00 je kar dolgo! Drugače pa se ne bom zdaj preveč pritoževala, glede na to, da sem včasih bila srečna, če je spal do šestih. Mi nimamo rolet v spalnici, pa pozimi je bilo še vedno temno, ko se je zbujal, tako da pri nas mislim da tudi rolete ne bi pomagale.

Ponoči je zadnje dni oblečen v bodi s kratkimi rokavi in pleničko. Pokrijem ga z odejico, ampak se takoj odkrije.
Podnevi je oblečen v bodi brez rokavov in pleničko. Redko ima gor kratke hlače, še ko kam gremo ga kar samo v bodiju pustim.
Je pa res zelo občutljiv na vročino.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
21.6.2006 10:03:39   
tina104
Zdaj sem pogledala vaše slikice. Violinski, tvoja dva sta res zlata, pa pogled iz terase.... kar na morje bi šla.
Timon se mi tudi zdi precej večji kot takrat na pikniku.

Jooj, kaj sem prej naredila. Aljaž mi je padel iz gugalnice. Ko sem ga hotela ven vzet, ni šlo, pa sem dvignila prečko in še nekaj popravljala, da mu ne bi prečka na glavo padla in že je bil na tleh. Hvala bogu ni bilo visoko. Padel pa je direkt na nos in kolena. Na kolenih je malo popraskan, drugače pa je hitro nehal jokat, tako da verjetno ni bilo preveč hudo. Samo meni je ful hudo, ker vsaki drugi dan nekam udari. Včeraj sem ga nesla v rokah in se je tako nekaj premikal, da ko sva šla skozi vrata, je udaril z glavo v štok. user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
21.6.2006 10:17:13   
zoya24
Pozdravljene,

Violinski me veseli, da je Aljoša zdrav in da je s srčkom vse OK user posted image user posted image

tudi jaz pregledala vse fotkice, ...so vsi ful cartni, mi vsi zgledajo taki navihančki...... Kety vi imate res pravi bazen, bi se men zdajle tud prilegel....

Pri nas nič novega le Žiga ima odkar smo prišli iz dopusta spalne dneve, v ponedeljek in včeraj mi je čez dan spal več kot 4 ure, v dveh rundah. Spat gre zdaj okoli 21 ure, ker smo bolj pozno vzunaj, zbudi se pa okoli 8 zjutraj. Jessy sem pa jaz bolj tvoje sorte, komaj rit dvignem ob 8, če bi blo po moje bi se zbujali ob desetih ali enajstih.

Tia če se boš spomnila še meni pošlji pps., da vidim vašo punco.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
21.6.2006 12:37:23   
Jessy
Zoya, enkraten avatarček imaš! Tudi Tia ga je spremenila in je še boljši, kot prejšnji! user posted image user posted image user posted image

Danes pa ne bo take vročine, kot so jo napovedovali. Pri nas je vse "mrčasto", tako da se sonca sploh ne vidi nikjer. Upam samo, da bo jutri lepo vreme in da ne bo kak dež nagajal, ker imam popoldne piknik s sodelavci.

Smo pa ponoči pridelali šesti zobek in sicer ta drugo enko zgoraj. Zdaj vsaj ne bomo več kot drakula. Sem pa malce gledala datume, kako ji izraščajo zobje in je prav hecno, ker vsi trije zobje, ki so zrastli na njeni desni strani, so prikukali ven med 5. in 9. dnem v mesecu, vsi zobki na levi strani pa cca 20 dni pozneje. Zdaj imamo že zgornje enke in dvojke, ter spodnje enke. Kateri so zdaj praviloma na vrsti? Spodnje dvojke?

Tina, Aljaž ima pa res malce nesreče. No, pa če ni hudega, potem je kar vredu. Naša se je prejšnji dan zvalila dol z avta, ker se je preveč naprej nagibala in je tako pikirala direktno z glavo na laminat. Je tolk počlo, da mi je skor srce zastalo. Je pa ena buška ostala. Nimaš kaj. Pa da ne govorim, da je v istem dnevu imela še 2 manjši nesreči. Enkrat se je z dudo v ustih zabila v moje koleno, ta drugič jo je pa ati po nesreči udaril s komolcem. Ampak smo preživeli!

Aha, zdaj pa morem it. Dragi je doma in je čas za kosilo! pa pa

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
21.6.2006 15:52:00   
nanka
Dan,

končno smo dobili elektriko. Smo že tretji dan brez nje od 8-15. Sem vas komaj prebrala. Še slikice si moram pogledati in to od vseh.

Bravo Aljoša. Super da se je lepo pozdravil, ko se pa še aspirina rešite, bo pa sploh super.

Meni otroški dodatek poteče julija, tako, da se mi še ne mudi, čeprav sem že izpolnila polo in jo imam doma. Čakam pa kdaj bodo nakazali dodatek za veliko družino, bo super prav prišel, ko bo potrebno morje plačati. Letos sem vzela na 4 obroke, pa še učbenike moram plačati.

Pri nas sta še zmeraj samo dva zobka in še vedno nič ne kaže da bi zrastel še kakšen.

Bogi Aljaž tele buške in padci niso nič kaj prijetne, saj ima naša tudi vsak dan kakšno nesrečo. Zadnjič si je balkonska vrata zaprla, vmes je imela pa roko, še zdaj se ji pozna.
Nič, lepo se imejte, greva na rojstni dan.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
21.6.2006 21:37:40   
MajaPRO
Večer!

Na ta dan sem se psihično pripravljala, saj so napovedovali 35 stopinj. No, pravega sonca je bilo zelo malo, tako da je tast z vodo iz bazenčka zalil paradajze. Vid se danes ni nič namakal, ker je ful pihalo. Na prvi sprehod sva šla že ob 8h, na drugega pa ob 18h. Čez dan sva bila v glavnem notri in se hladila s klimo.

Vid se zjutraj zbudi okrog 6h (max. 6.15) in nič več ne zaspi nazaj, čeprav dobi flaško. To noč se je prvič zbudil ob 3.45, vendar je bil kar problem nazaj zaspat. Zato sem ga kar k sebi vzela, ga podojila in je spal do 6.15.

Aljoša, user posted image za zdravje. Sploh nisem vedela, da ima težave s srčkom (sem se vam  kasneje priključila in o tem niste več govorile). Upam, da bodo izvidi dobri  user posted image .

Tia, tudi jaz se priporočam za fotke  iz Čateških (prejšnji mail je bil prazen) in novi pps. Si pa res pridna, da tako  skrbiš za izgradnjo igrišča.

Kety, slikice so zelo lepe. Timon je pravi cuker s temi veliiiikimi očkami. Tašča ima pa pravi bazen. Tudi moja babica ima podobnega (vendar ovalnega), vendar se Vid še ni kopal v njem. Bomo počakali na morje, pa bomo potem šli kaj v bazen. Ima pa Timon enak body brez rokavov kot Vid (tisti iz H&M, ko so 3 v paketu).

Jessy, Neja pa prav hudo gleda  na eni fotki. A ima veliko časa dudo? Vid je zadnje mesece razen za spanje sploh ni imel, zdaj si jo pa spet v usta tlači, če jo kje vidi user posted image .

Bodite fajn, se še oglasim, predemo odrinemo na morje!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
22.6.2006 7:08:39   
Tiamo
Jutro, Demi je spet tako pridna za spanje, šele ob 6 zahteva flaško, prej pa nič, pa popije in spi dalje. Samo sosedje prenavljajo dnevno sobo, ki meji na Demino sobco, tako, da jo zbudijo z vrtanjem. Tok se ustraši, da sploh do zraka ne pride. Upam, da bo danes kaj bolje in da se je že navadila zvoka. A ste slišale oz. prebrale, da je Ajša umrla? MA groza, pa lih zbrale smo za kisik in ostalo, kar je potrebovala. Mislim, pa tako kot je njena mamica napisala, ajšino trpljenje se je končalo. Ma sej kar ne morem verjet, dobila je pljučnico, bila v bolnici, potem pa ponoči umrla, ji je kar na enkrat srček odpovedal. Ma taka je usoda, danes je pogreb, pa sigurno ne bi šla tudi če bi bil v Lj, ker me take stvari preveč pretresejo. grem popit kavo 

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
22.6.2006 13:11:09   
tea01
Točim solze v službi, sodelavci me pa čudno gledajo. Pa kaj! Res žalostno! Sem čist pretresena. Nimam besed, bom prižgala svečko za malo Ajšo. Naj jo Angeli čuvajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
22.6.2006 13:59:34   
Jessy
Nič nisem vedla za Ajšo, da je umrla! Pa tako dobro je kazalo, zdaj pa to! user posted image  Uboga familija!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
23.6.2006 13:04:02   
tina104
To z Ajšo sem prebrala. Groza.user posted image  Nimam besed. Sicer pa sem njeno zgodbo bolj malo spremljala.

Kje pa ste vse? Sem mislila, koliko bom imela za prebrat, ker mi včeraj internet ni delal, pa danes zjutraj je tudi RR nekaj štrajkal. 

Maja, uživajte na morju!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
23.6.2006 13:27:19   
Jessy
Evo mene!

Včerej me popoldne ni bilo doma. Sem šla na piknik s sodelavci, tako da sem prišla domov šele ob 1h, spat pa šla še pol ure pozneje.
Nejo sem peljala k moji mami in mi je danes povedala, da me Neja pogreša, ker je v tistem času kar ene parkrat začela gledati okrog sebe in potem še malo zajokala. Je bila pa potem atija toliko bolj vesela, ko jo je pobral po službi. Sta se včerej sama spravljala spat. Prvič jo je tudi sam skopal, pa sta očitno čist lepo zvozila večer skupaj, tako da bom drugič še lažje kam šla, ker me ne bo skrbelo. user posted image

Danes pa sva pokonci že od 8h. Trenutno mi pa spi.

Drugače pri nas ni nič novega. Živimo po starem. Vroče je še vedno, čeprav je danes za spremembo boljše, kot včeraj. Lahko pa povem, da že težko čakam dopusta, da se grem malce namočit v morje! Tega pa res močno, močno pogrešam.

Toliko od mene!user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
23.6.2006 13:42:03   
Kety
Evo tudi mene!

Ajšino zgodbo sem spremljala pred časom, potem pa nisem več. Žalostna zgoda in hudo mi je za starše. Saj človek v takem primeru sploh ne ve kako bi reagiral. Žalostno, ampak mogoče odrešitev za punčko in za starše (kolikor se to kruto sliši) user posted image !

Drugače je pa pri nas prav tako po starem. Timon hodi že tudi če ga držiš samo za eno rokico, brez opore stoji tudi že kakih 10 sekun ali več. Vedno več si upa in tudi vedno več je bušk. Tako, da Tina nisi edina od katere otro je ves buškast. Sem se pa nasmejala tvoemu postu, ko si napisala, da se je butnil v štok od vrat, ko si ga nesla. user posted image  Ne boš verjela, tudi meni se je to že zgodilo. Očitno ni bilo hudega, saj tudi pisnil ni!user posted image user posted image user posted image  So že malo utrjeni!

Jaz sem šla včeraj k frizerju in sem Timona pustila pri mojih doma. Bil je ful priden in zaspal za 1 uro. Očitno pri nas še ni prišla ta faza, ko je dobra le mami. Bomo videli.

Zdele čakam, da se zbudi, potem mu grem pripravit za jest, potem pa šibamo v BTC po nakupih.

Tia, očitno tvojega kolega ne bo po pralni stroj?! Drugače se je zanj zanimal še en naš zidar in do ponedeljka rabi vedet ali ga lahko odpelje. Če ga vi ne boste, ga bomo dale njemu, OK?!

No, zdej grem pa spet malo delat. danes bom spekla češnjev štrdl! Mnjam! Sem že češnje obrala in napucala!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
23.6.2006 13:58:52   
tea01
Naš Jure je šel včeraj prvič pod kosilnico! Sem ga ostrigla, zdaj je tak k tata, samo, da ima Jure več lasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......