Jessy
|
Tudi Neja ima zelo svetlo polt, ki jo je na žalost podedovala po meni. Upam samo, da ni podedovala tudi alergije na sonce (jaz sem jo po mojem očetu). Se pa tudi Neji hitro poznajo prstni odtisi na koži. To vidim takrat, ko jo nesem v banjo. Zdaj pa še to sranje s suho kožo. Lička ima prav hrapava, tolk je suha koža. Jo bom mazala izmenično 2x na dan. Zjutraj z ribodermom, popoldne pa z Bepanten mazilom. Zgleda, da Bubchnova krema Wind & Wetter ne zadošča njeni kož. Škoda, pa tako lepo diši! Tia, ti povem, da full upam, da je ta tečnoba zaradi zobkov. Se kar bojim, če bi bila kar tako, na splošno, ker če bo res tako, potem se mi bo zmešalo. Ti povem, da sem lažje 27 otrok v šoli preživela celo leto, kot pa en včerajšnji dan. Mi je bilo na momente prav za se. Danes je za spremembo boljše, ampak dan se je komaj začel, tako da je lahko še vse sorte! Tisti, ki ste šli od doma, se lepo imejte. Mi bomo šli danes najprej na sončka, potem pa še k mijim staršem na obisk, tako da nas cel dan ne bo! Aja..pa še to..natasaxy, naša še vedno ne nosi nogic v usta. Je vprašala patronažna, če jih, pa sem rekla, da ne, potem me je še vprašala, da kje jo imamo čez dan in ko sem rekla, da je na tleh, je rekla, da potem bo pa tudi za to še prišel čas. Torej, če je na tleh, se ni za bati, da ne bi dajala nogic v usta.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 12.2.2006 10:56:36 >
|