|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
10.2.2006 22:54:48   
Kety
Ojla!

Ste šle že vse spat?? Jaz sem zdele končala s knjiženjem...sem čist fertik in samo še posteljo vidim, ampak vem, da bo ob polnoči spet jok in stok in bi najraje kar počakal do takrat.

Nanka, sorry, nisem prej vidla posta, pol ti je pa že Tia pošiljala odgovore...drugač pa nisem še nič študirala nove dohodnine. Vem pa, da sem morala jaz sama še kot najstnica odajati svoj obrazec prav zaradi dividend in to še vedno počnem, ker enkrat nisem in so me pozvali da moram. Ne vem kako je po novem!

Tia, ste zdej vsi že OK?! Pa Vijolinski, kako je z Aljošo?
Joj, ne vem več kateri malčki so še prehlajeni, bolni,...pozdravite se.

No, naše ignoriranje joka ponoči se ne obnese, ker danes sem ga ob polnoči podojila (ker sem imela tako polne joške, da sem prov čakala, da se zbudi) in je potem spal do 6ih. Zgleda, da se je odločil, da s hranjenjem zaključi ob 0:00! Tako smo vsaj spali in upam, da bo danes spet tako!

Aja, Maja,...glede kapljic ad3...jaz jih dajem enkrat dopoldan, če pa pozabim jih dam pa tudi zvečer. Sej če do sedaj ni imel krčkov jih ne bo imel niti, če jih daš ponoči, pa lahko jih daš tudi s čajem - pomoje!! Važno je da jih dobi!

No, zdej grem pa spat...se beremo jutri! Lahko nočko!!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.2.2006 8:45:04   
Tiamo
Jutro, smo veliko bolje, Demi je danes zjutraj naredila mal bolj "trdo" drisko-ni več skoraj čista voda user posted image user posted image user posted image . Spala je pa od 20 pa do 4, potem pa do 8. Sem jo šla ob 6 pogledat in preverit če diha. Vam opisujem kaj bo tekom dneva.  Tina jaz dam Demi AD3 kapljice vedno okoli 9 ure zjutraj, če pozabim, ji pa tisti dan sloh ne dam. Glede dohodnine: a je katera vzela denar namesto paketa? Jaz sem un list nekam založila, a tista ki ima slučajno še un list, kjer piše kok je dobila...a mi zaupa akontacijo.. Tina zdaj sem pa čist žalostna, sem mislila, da bom videla tvoj pps user posted image  Grem na kavico...   

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.2.2006 9:45:30   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas spet sonček sije, tako da bomo imeli lep dan!

A so vaši otročički tudi postali tako zahtevni, da kmalu niti na WC ne boste več mogle? Pri nas je ratalo nekaj obupnega. Vsega je naveličana in kar naprej drgne, da jo imam že polno glavo. Ni zadovoljna niti, če se z njo igramo, če sedi, če leži, le nosila bi se rada, pa še tega se kmalu naveliča. Še najbolje je,ko gremo ven, ampak cel dan pa tudi ne morem biti zunaj z njo, al kako? Malce se tolažim s tem, da je tečna zaradi zobkov (sklepam, da bodo kmalu zunaj), hkrati pa se bojim, da niso zobki krivi, saj če kam gremo (k mojim staršem, naprimer) je pa tam lahko tudi po več ur skupaj čist pridna. user posted image

Jaz dajem AD3 vedno tik pred kosilom. Obred kosila zgleda takole...slinček, ležalnik, kapljice, hrana. Zdaj, ko imamo pa še fluorove tabletke, dobi pa najprej AD3, potem pa tabletko, skupaj s hrano (na eni žlički), potem pa hrano naprej. Midve imava zdaj že 10 kapljic AD3.

Tia, a ne pošljejo iz socialne izpiske za dohodnino? Jaz tudi nisem spravila tistega papirja, pa sem tudi vzela denar!

Saj bi še kaj napisala, pa je tečnoba v zraku!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.2.2006 10:41:39   
zoya24
Dobro jutro....

se vesela, da gre stanje pri bolanih in prehlajenih na bolje.

Pri nas je vse po starem, spimo OK; jemo tudi. Pikice počasi zginevajo, pa sploh ne vem, če so posledica kakšne alergije ali ne, moram mal pediatribjo zašlišat drug teden, kako sploh alergija zgleda.

Kar se AD3 kapljic tiče, sem jih jaz do enega petega meseca vedno dajala dopoldne (pa včasih pozabla), zdaj pa jih dajem vedno zvečer po kopanju (pa začuda nikoli ne pozabim). Tudi meni so svetovali dopoldne, če bi imela slučajno krče, če jih nima, mislim, da je vseeno.

No naš Žiga je danes star 6 mesecev! user posted image user posted image [sm=bravo.gif]. Zdaj že kar fino sedi, če seveda, kej zanimivega ne zagleda in mora takoj to imeti. Tudi na vseh štirih in zibanje je zakon, samo zdaj je še pogruntal, kako se gre rikverc, naprej ne zna po rokicah in nogicah, ampak se naštima in potem kar vrže naprej in to ponavlja, dokler ne pride kam hoče. Obvlada tudi vrtenje okoli svoje osi, na vse strani in iz sveh položajev, tako hrbtnega in trebušnega. Najbolj fajn je pa, da zdaj zjutraj vedno najde dudo (imam dve v posteljici) in tako lahko midva z atijem poleživa še sigurno eno uro dalj, saj ko se zbudi, si najde dudo, jo da v usta in še malo zadrema, ali pa se igra user posted image user posted image user posted image user posted image . No dost hvaljenja.

Pri nas je tudi sonček, smo se že zbudili v sončno jutro, samo po moje mora bit kar hladno zunaj, no pa vseeno bomo šli malo pogledat, pa še v nabavo moramo it, pa najverjetneje bomo šli še na obisk k sestrici.

Lepo soboto vam želim......

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
11.2.2006 12:06:46   
tina104
tia, si me zamenjala z majouser posted image , no, sicer pa sem tudi jaz rekla, da bom naredila predstavitev v pp.

jaz ad3 dam, kdaj se pač spomnim. pa saj niti ni nujno, da ga dojiš potem, fajn je, da zaužije neko hrano, torej bi lahko npr. tudi med jabolko zmešala.

zoya, ful imaš pridnega žigeca. user posted image žiga vse naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jessy, pri nas je bil, ko je dobival prva zobka izredno zahteven, zdaj je kar bolje. zdaj je bil 2 dni tak priden, da sem se že spraševala, če je to moj aljaž. je celo sam nerkaj časa zdržal, pa zadnji teden je jedel nekje 7, največ 8x na dan. danes pa je spet kriza. samo na rokah bi bil, jedel je že 5x, spal je do pol štirih, potem pa se je odločil, da se moramo nujno vstatuser posted image .
pa saj drugače je ful dobrovoljček - če mu ni dolgčas, se nonstop smeji, vsi pravijo, kakega veselega otroka imamo.

žiga ful stvari obvlada, naš je še daleč zadaj. napišem drugič kaj zna, ker zdaj je pa se že preveč dolgočasi...

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
11.2.2006 12:14:24   
tina104
aja, tia, hvala za post glede dohodnine.

maja, ti že hodiš na štorkljo na handling? jaz bi šla zdaj 21., če še bo kaj prostih mest, moram poklicat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
11.2.2006 13:29:00   
nanka
Dober dan,

Tia, a je potrebno denar namesto paketa tudi napovedati v dohodnini? Kaj pa iste ki so vzele paket? Saj to je isto a ni? Jaz imam še spravljeno odločbo, pom pogledala in vam sporočim. Kam je treba pa ta znesek vpistat? Meni se bo počasi zmešalo s to dohodnino, sem že čist gotova.

Ad3 kaplice dam dopoldne in to 6 kapljic.

Pri nas se tudi prvi zobek že vidi, samo dlesni še ni prebil, vidi se ga pa že po celi dolžini. Slini se pa tudi tako, da ima v trenutku vse premočeno, vključno s slinčkom.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
11.2.2006 13:33:18   
nanka
Sem prepisala iz odločbe

Enkratni denarni prejemek, pomoč ob rojstvu otroka v znesku 57.190, 00 Sit 21.6.2005.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
11.2.2006 17:25:05   
Jessy
Teya, sem pogledala Nejca! Ful je lep, pa nasmejan! Ko bere knjigico je pravi frajer! Pravi user posted image !

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
11.2.2006 17:32:33   
zoya24
Teya jaz bi imela tudi geslo, da pogledam vašga fantiča.

Sem pa tudi jaz ravnokar naredila album Žiga - februar, če katero zanima.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
11.2.2006 18:48:27   
Jessy
Zoya, ne morem verjet, da se Žiga že tako postavlja na vse štiri! Mi je kar sapo vzelo! Dober je! user posted image user posted image user posted image  Drgač je pa Žiga tudi ful luštkan, pa ta "punk" frizurca mi je všeč, sploh pa ta nov avatar!!! Aja, pa točno take štumfke ima, kot Neja! user posted image

Pa bravo za 6 mescev!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.2.2006 18:50:25 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.2.2006 18:52:42   
MajaPRO
Večer!

Hvala za odgovore glede kapljic. Zanimalo me je predvsem, če mu jih lahko dam pred hranjenjem  z gosto hrano ali se jemljejo nujno z mlekom.

Našemu sem danes dala za pit Hippov korenčkov sok in je tekom dneva celega spil (2 dl). Za njega je to veliko, ker drugače skoraj nič ne spije (le nekaj požirkov čaja na dan). Ali lahko spije toliko soka (da bi ga pil namesto čaja)?

Tina, jaz sem se prijavila na handling v MB (21. in 28.2.), po mojem bo še fraj. Če se boš odločila, se vidimo tam.

Malo prej sem očistila stajico, da bom malega začela navajati nanjo. Bomo videli, če mu bo všeč.

Jaz sem naredila pps, samo nisem nič slik zmanjšala in zasede 65 Mb (kar je preveč, da bi vam lahko poslala na maile). 

Zdaj se pa gremo kopat, papat in ajat. Ponoči pa  user posted image ... nočko!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.2.2006 20:37:27   
natasaxy
Dober večer. Malo pozno se še jaz oglašam.  Mali je zaspal. Sva se danes kopala med kupom igračk in sem bla čisto mokra, mali je šprical in brcal kot še nikoli. user posted image Kako ste vse pridne pri sestavi albumov, si bom jaz tudi enkrat čas vzela in malo uredila slikice.

Jaz mu kapljice dam čisto različno. Dopoldne ponavadi pozabim, ponavadi mu jih dam po kosilu, ali pa potem zvečer.

Žiga čestitamo za 6 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je bilo tako prekrasno vreme, samo preveč vetrovno, midva sva našla en zatišni kotiček okoli hiše, tako da je mali skoraj uro in pol spal zunaj v vozičku.

Glede dohodnine sploh še ne vem kako in kaj bo zgledalo z vpisovanjem ker vlagam prvič, pa še toliko sprememb je...no vsaj listov je veliko.

Veliko otročkov je že staro 6 mesecev, kako pa kaj izgledajo pri vas izdelki z glutenom...a majo kej reakcije a je vse o.k. Z katerimi izdelki, ki vsebujejo gluten pa ste začele...no midva imava do konca meseca še čas...včasih me že kar zamika da bi mu kaj dala, pride dan ko mi kar zmanjka idej kaj mu naj dam za jesti.user posted image

Pridne bodite, mirno nočko vsem!!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
11.2.2006 21:21:17   
MajaPRO
Žiga, vse naj naj za 6 mesecev!!! user posted image

Ful dobra frizura....

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
11.2.2006 21:35:58   
nanka
Žiga vse naj  najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
11.2.2006 21:36:35   
Kety
Žiga vse najboljše za 6 mesecev! Zoya, tak frajer je tvoj Žigec, res! Naš je samo en teden maljši od njega, pa še vedno samo na hrbtu leži, no, kravce že pase minuto ali dve, pol pa že protestira.

No, zdele mam eno paniko, zato ne bom velik pisala,...namreč naš mali ima spet vročino 38,7 v ritki. Kaj je to? Zobkov še ni videt, ali je lahko to od tega...kolk prej je lahko vročina??? Če do ponedeljka ne bo padla, pol šibamo k zdravniku?!

Lahko noč!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
11.2.2006 21:41:02   
MajaPRO
Ups, Kety, upam, da ne bo še en otroček zbolel. Koliko pa nas je še sploh zdravih? Nimam izkušenj z vročinu pri izraščanju zobkov, je pa baje lahko kar visoka. Držim pesti, da so res "samo" zobki.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
11.2.2006 21:41:58   
nanka
Vau, kako se Žiga že na vse štiri postavi. Naša še niti približno ne ve zakaj so noge, razen za v usta.

Kety, lahko so zobki, lahko je pa kakšen prehlad ali pa viroza. Nekateri otrci imajo vročino, ko jim zobki izrščajo.

Midve sva že tretji dan na glutenskih živilih ( grisolino in piškotki), pa ni nobene reakcije.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
12.2.2006 9:34:29   
Jessy
Dobro jutro!

Ja, kje pa ste danes? Sem bila prepričana, da bom imela polno za prebrat, pa vidim, da se še niste zbudile!
Mi smo noč lepo prespali, glede na dan, ki je bil katastrofalen, in smo se mogli tudi 1x podojiti.

Nič nisem povedala, da sem bila v petek v lekarni in sem rekla, da bi rada hladilno mazilo za te predele suhe kože, pa je rekla farmacevtka, da če imam Bepanten mazilo, da je to čist enaka stvar in če to ne pomaga, ne bo pomagalo niti hladilno mazilo. Priporočila mi je Riboderm ter neko kozmetiko, ki pa je ni imela na zalogi, tako da mi je dala le vzorček in letak, kjer piše par stvari o njej. Tako se zdaj že drugi dan mažemo z "ribicami". Še sreča, da mi ne smrdi, drgač bi bila pa kriza. Upam, da ji bo to pomagalo, če pa v enem tednu ne bo nič boljše, bova šli pa kar k zdravniku. Nima smisla, da tako dolgo sma nekaj pečkam!

Joj,joj,joj, že spet se ponavlja včerajšnji sitnobni dan. Moram it!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
12.2.2006 9:48:01   
Tiamo
jutro, evo z Demi v eni roki, tako da ne bom delala velikih začetnic. žiga vse naj naj nanka super, da ni posledic na gluten! A na odločbi nič ne piče kok je akontacija na dobljen denar? kety upam, da so zobki Jessy imam isto tečnobo k ti!!! kaj se dogaja nevem, mogoče so res zobki. danes zjutraj je lepo kakala, ampak eno tono. Po zajtrku pa spet driska??? včeraj je samo enkrat driskala, mogoče so tudi pri nas končno zobki in ima demi tako hudo reakcijo. danes gremo na kosilo k tašči, se popoldne kaj tipkamo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
12.2.2006 9:54:42   
Tiamo
Nejc in Žiga sta prava srčka, kok sta lušna... Demi tudi že teden dni dela take skledcke kot žigec

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
12.2.2006 10:03:02   
zoya24
Ojla,

punce hvala za čestitke, sej kar ne morem verjet, da je minilo že pol leta od poroda. Kar se pa postavljanja na nogice tiče, sem se pa mogla mal pohvalit, ker sem tko ponosna, se pa tako dviguje že več kot 14 dni. Kar se motorike tiče se mi zdi, da mu res dobro gre, zadnje dni pa še govorno, saj kar naprej žlobudra, zdaj kar naprej govori dej, dej, dej.....v nedogled.

Aja sem zadnjič pozabla pokomentirat še naše blondince, moj ima tudi čist svetlo kožo, pa laseke čedalje bolj (no sej sem jih tudi jaz imela v takem obdobju), pa ko ga primem se mu vse pozna, potem pa skoz poslušam, če mu mogoče plenice preveč ne zategnem......, sam kaj morem, mu jo še preveč narahlo, da se mu ja ne bi poznalo, pa se mu vseeno. Recimo, da ga samo nageca nesem v kopalnico, ima že moje otise rok na trebuščku. Upam, da bo kaj polje, ko bo koža postala malo debelejša. Samo drugače pa s kožo nima problemov. ni suha, ali občutljiva na mraz......., samo na dotik.

Mi gremo tudi danes k "tašči" na obisk v MB in se bomo počasi odpravili, malega še nahranim, se zritamo in gremo proti MB. Upam, da ne bo mali prevelika tečka, kot zna biti ponavadi na obiskih.

Lepo sončno nedeljo želim vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
12.2.2006 10:03:41   
natasaxy
Oj oj. Naš mali je pa do pol osmih tako pridno spal, kot da ga ni. Ob pol šestih sem mu dala dudo in je spal lepo do pol osmih, tako da sva z očijem lahko v miru pojedla zajtrk in popila kavico.

Prekrasno vreme, za seveda zdrave otročke, vsi tisti z vročino in drisko želim da se čimprej pozdravijo, sej je res kar škoda zamuditi tako lepih dni. Mi zaenkrat smo zdravi, sledi o zobkih še ni, sline pa je že od 2 meseca naprej na tone...zobki bodo pa verjetno pri 10 mesecih al kakouser posted image

Danes tudi mi potujemo k meni domov, tako da bo Gašper v varstvu pri babici, midva z dragim greva pa danes po res dolgem času v kino...nisem bla že celo večnost.

Sedaj pa čakam, da se mali zbudi, je po uri tečnarjenja zaspal, potem pa gremo sončka lovit.
Še to a vaši otročki vsi nosijo nogice v usta, ker naš jih z zanimanjem opazuje samo pri previjanju ko mu jih dam v rokico...drugače pa se mu ne zdijo nič kaj pomembne še za v usta.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
12.2.2006 10:49:10   
Jessy
Tudi Neja ima zelo svetlo polt, ki jo je na žalost podedovala po meni. Upam samo, da ni podedovala tudi alergije na sonce (jaz sem jo po mojem očetu). Se pa tudi Neji hitro poznajo prstni odtisi na koži. To vidim takrat, ko jo nesem v banjo. Zdaj pa še to sranje s suho kožo. Lička ima prav hrapava, tolk je suha koža. Jo bom mazala izmenično 2x na dan. Zjutraj z ribodermom, popoldne pa z Bepanten mazilom. Zgleda, da Bubchnova krema Wind & Wetter ne zadošča njeni kož. Škoda, pa tako lepo diši!

Tia, ti povem, da full upam, da je ta tečnoba zaradi zobkov. Se kar bojim, če bi bila kar tako, na splošno, ker če bo res tako, potem se mi bo zmešalo. Ti povem, da sem lažje 27 otrok v šoli preživela celo leto, kot pa en včerajšnji dan. Mi je bilo na momente prav za user posted image  se. Danes je za spremembo boljše, ampak dan se je komaj začel, tako da je lahko še vse sorte!

Tisti, ki ste šli od doma, se lepo imejte. Mi bomo šli danes najprej na sončka, potem pa še k mijim staršem na obisk, tako da nas cel dan ne bo!

Aja..pa še to..natasaxy, naša še vedno ne nosi nogic v usta. Je vprašala patronažna, če jih, pa sem rekla, da ne, potem me je še vprašala, da kje jo imamo čez dan in ko sem rekla, da je na tleh, je rekla, da potem bo pa tudi za to še prišel čas. Torej, če je na tleh, se ni za bati, da ne bi dajala nogic v usta.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 12.2.2006 10:56:36 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
12.2.2006 11:04:28   
nanka
Dober dan
kosilo se kuha, mi ne gremo nikamor, samo na sprehod po sončku.

Tia, ne na odločbi ni nikjer napisane akontacije. Ali to sploh gre v dohodnino? Po moje ne, ker je ta denar samo namesto paketa. Kaj pa tiste poročajo,ki so vzele paket? Pa še CSD ni poslal nobenega obvestila o tem, koliko smo prejele, samo podatek o izplačani porodniški. Jaz mislim, da se tega zneska ne vpisuje v dohodnino.

Naša si pa nosi nogice v usta in jo je prav zanimivo gledat, ko to izvaja.
Vsem želim en lep sončni popoldan.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?