Podarim komplet kozmetike (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

zvezdica** -> Podarim komplet kozmetike (15.2.2012 19:45:02)

Ker imam kar nekaj kozmetike ki je ne potrebujem in ne uporabljam, bi jo zelela podariti nekomu, ki si je sam ne more privosciti, najraje mladi mamici. Vecina izdelkov je malo rabljenih ali popolnoma novih, razlicnih znamk, od najbolj prestiznih do osnovnih stvari, tako negovalnih (za nego obraza in telesa) kot make upa (pudri, svincniki, sminke, sencke itd.) in parfumckov. Javite se!

nestea -> RE: PODARIM KOMPLET KOZMETIKE (15.2.2012 20:20:39)

Zdravo, poznam dve mamici v svoji bližini, ki si resnično nič ne moreta privoščita, saj si družini težko privoščita tudi najbolj osnovne stvari, kot so hrana, kurjava, bencin za pot v službo. V eni družini sta zaposlena oba starša, a težko preživljata družino, v drugi družini pa je veliko otrok in posledično veliko stroškov. Odvisno, od kje si in kje bi se lahko dobili. Prosim sporoči, lahko na ZS.

nestea -> RE: PODARIM KOMPLET KOZMETIKE (16.2.2012 11:25:54)

Živjo Zvezdica,
nisem vedela za tvoje ZS, zato sem ti šele zdaj odgovorila. Sva na vezi.

zvezdica** -> RE: PODARIM KOMPLET KOZMETIKE (16.2.2012 14:55:58)

Na ZS se mi je javilo kar nekaj deklet in vsem, ki ste mi pisale do sedaj in poslale svoje naslove bom poskusala poslat stvari, za katere ste izrazile zeljo, tako da mislim, da bo celoten komplet oddan, ce bo pa se kaj ostalo pa sporocim tukaj! Lep dan vsem

Stran: [1]