|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joj! Kaj pomeni v nosečnosti krvavitev?
1.9.2005 15:48:10   
sasi
Drage punce!

18.8. mi je izostala M in sem naredila BC mini in Romed in vse je pokazalo nosečnost. Tako sem se naročila pri ginekologu 25.8., ker ni bilo posebnosti me je naročil na 1. UZ 31.8. in kaj se je zgodilo. Iz petka 26.8. na soboto sem ponoči zakrvavela čisto rdečo kri (ena mala žlička) nato je bila v soboto in nedeljo sluz čisto normalna, nič rozasta. Iz nedelje na ponedeljek pa se je pojavila rozasta sluz, ki se ne izloča kot izcedek, ampak jo je mogoče zaslediti samo v nožnici. Ker mi ni bilo nič jasno in sem se zelo ustrašila za malo pikico sem odšla v pon. h G., ki mi je naredil UZ - videl se je rumenjak, lepo v maternici in rekel je, da gre verjetno za priraščanje plada na maternico, ter da pri tem lahko pride do krvavitve. Boli me ne nič, sluzi ni nič več kot prej, je pa še vedno krvavkasta in me zelo skrbi. Naslednji UZ imam 6.9. aja, pa skozi mi je slabo -že 2 tedna skupaj. Noseča bi naj bila 6 tednov po amenoreji.

Ali je katera imela kdaj kaj podobnega?
Kaj to pomeni?
Ali bom oz. sem že splavila?
Mene je resnično strah in prosim pomagajte mi!
Vsakršnega odgovora bom vesela- hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.9.2005 16:05:36   
Anonimen
Sicer nimam izkušenj... Verjetno je res šlo za priraščanje ali kaj podobnega. če je G. ugotovil, da je vse Ok, potem je verjetno res vse Ok, sploh če ti nosečniški znaki še kar trajajo. Če se bo pojavila močnejša krvavitev, potem pa stopi do zdravnika.

(odgovor članu sasi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2005 16:12:20   
Tashaia
Brez panike. Če je ginekolog plod in rumenjak videl, je krvava sluz po vsej verjetnosti res priraščanje ploda na maternico.
Če boš pa še kaj več začela krvaveti, pa pojdi nujno na urgenco!
Tudi jaz sem v obeh nosečnosti krvavela. Enkrat je bil splav, drugič sem pa tudi krvavela, pa je bilo vse ok in kmalu bo moj sonček star že dve leti.
Veliko sreče ti želim, vse bo ok, boš videla!
Lp,

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2005 16:39:23   
MarijaPo
Po moje se tudi nimas kaj sekirat, se posebi, ce te je po krvavitvi pregledal G, ki je vsekakor precej usposobljena oseba in ve kaj dela. Ce ti je se razlozil, da gre za prirascanje, se pa sploh ne sekiraj. Zgleda znajo biti nasi mali soncki kar invazivni pri svojem "usidravanju".
Ti samo lepo uzivaj in veliko srece cez 5 dni, ko bos sla na naslednji UZ.

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2005 16:57:27   
najci
A bitje srčka se je pa normalno videlo? Če te je ginekolog pregledal in je bilo vse ok, mora bit tudi naprej. Čuvaj se!!!

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2005 7:50:06   
sasi
Hvala za odgovore in tolažbo!
Res ste zlate, upam, da ni z mojo pikico res nič narobe in da bo na UZ vse vredu.

tista, ki me je spraševala za srček - se še ni vidu. G je rekel da se v 5 tednu redko vidi, saj je to 3 tedne od dejanske zanositve.

Še enkrat vam hvala in LP

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2005 8:01:09   
pupika
Sasi jaz sem tudi krvavela v 5 tednu, ravno tako zelo malo, toda jaz sem imela izvenmaternično nosečnost, kar pri tebi ni, če se je vse lepo videlo v maternici. Kaj ti je G predpisal dabroston, kajti skoraj vsi G predpišejo te tablete, če se v času nosečnosti pojavi krvavitev. Lahko pa je tudi da ti počila kakšna žilica v nožnici kar ni nič nevarnega.

Vso srečo in naj tvojo malo čuvajo

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2005 8:34:51   
najci
Rada bi ti samo zaželela srečo. Sprosti se, počivaj in vsaj malce poskušaj odmisliti vse slabe misli in dvome, ki te v teh dolgih dnevih obhajajo. Nažalost se je pri meni popolnoma enaka situacija končala žalostno... Ampak verjamem, da v tvojem primeru ne bo tako. Potrudi se in ostani pozitivna do naslednjega UZ. Pa javi se potem spet!

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2005 16:39:44   
sasi
Hvala Vam za lepe želje in se javim po UZ ter povem kako je.

P.S: Mogoče pa je to dober znak, da danes nimam rozaste sluzi in je lepo normalne barve - upam.

Še enkrat hvala pa sončne pozdravčke

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2005 10:48:18   
Nikita***
Oj sasi, naj te malo pomirim. Sama sem krvavela 3 tedne skupaj in sicer od 5 do 8 tedna nosečnosti. Nekaj dni sem bila v bolnici, ostalo pa doma. Imela sem predpisan Dabroston in strogo ležanje (čeprav dr. Pušenjak pravi, da razplet nosečnosti v prvih treh mesecih ni pogojen z ležanjem oziroma ni odvisen od tega) Niso znali točno pojasniti, zakaj. Krvavitev je bila bolj rahla, vendar večinoma precej sveža kri. Na hlačkah se ni poznala, precej je je bilo pa, če sem se obrisala s papirjem.
Aja, srček se je pa pri meni slišal šele konec 7 tedna.
Srečno!

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2005 11:20:38   
nalgaber
Jaz sem tri dni po izostanko menstruacije na hlackah opazila rjav flekec - in sem si mislila, joj, spet ta M! In je ostalo pri tem rjavem flekecu, naslednji dan je bilo pa vse OK... in smo noseci in srecni! Tudi ti si verjetno imela vgnezditveno krvavitev...

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2005 7:54:53   
SanjaS
sasi, ne se sekirat... vse je o.k.

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2005 11:49:04   
SANDRA
SASI NE SE SEKIRAT.JAZ SEM V DRUGI NOSEČNOSTI
IMELA TRI MESECE SKOZ IZCEDEK,TUDI KRVAVELA SEM...
NO PA JE BILO HVALA BOGU VSE O.K.

LP

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?