Naročanje ORL (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Matejusska -> Naročanje ORL (15.2.2012 18:10:52)

S hčerko sva dobili napotnico pa me zanima, kako poteka naročanje. Pokličeš in pošlješ napotnico ali moraš napotnico osebno nesti? Če se pokliče, lepo prosim za tel. št. Hvala.

mala -> RE: Naročanje ORL (15.2.2012 18:21:44)

Tel. št. je 01/522 47 58, mislim, da ne rabiš pošiljat napotnico, jo prineseš s sabo, ko prideš in jo oddaš v sprejemni pisarni. Tako smo mi prakticirali.

Najaa -> RE: Naročanje ORL (15.2.2012 18:37:27)

Če se boš naročila na ORL Metelkova ni treba pošiljat napotnice, sam pokličeš in naročiš. Čakalna doba je nekje 3 mesece.

mala -> RE: Naročanje ORL (15.2.2012 19:22:40)

Ta št., ki sem ti jo posredovala je od ORL otroške ambulante na ORL kliniki in ne na Metelkovi. Ne vem pa kam moraš ti peljat otroka[sm=zmeden.gif]

rozilu -> RE: Naročanje ORL (15.2.2012 21:24:35)

IZVIRNO SPOROČILO: mala

Ne vem pa kam moraš ti peljat otroka[sm=zmeden.gif]

Zdravnika si lahko izbereš sam, po celi SLO. Zato ji verjetno NI TREBA nekam določeno peljati otroka. Je pa res, da avtorica ni napisala kam bi ga rada peljala...

Matejusska -> RE: Naročanje ORL (15.2.2012 22:24:35)

Nekako ne vem, kam bi jo peljala, Metelkova ali Poliklinika, domnevam, da so povsod dobri? Če pa berem izkušnje staršev, so pa eni razočarani na Metelkovi, drugi pa na Polikliniki, tako da to ni merodajno in se mi je res težko odločit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Najaa -> RE: Naročanje ORL (16.2.2012 8:35:36)

Jaz ti bom takole povedala. Z Metelkovo sem bila zadovoljna, ker je zdravnica res prijazna, vzame si čas in zna z otroci, pa tudi naredi vse teste v istem dnevu(recimo na timpanogram ponekod naročijo posebej, ona ga ima pa v ordinaciji in če preverjajo sluh, gre otrok takoj in se ni treba za drugič naročat). Sem pa razočarana, ker smo pri starejšji hčerki eno leto packali in zdravili in čakali, preden jo je poslala na operacijo žrelnice. Pa ona bi še kar čakala, če ne bi jaz malo potelefonirala in jo kar naročila... Edino to, tak da če boš šla sem, pa da bo treba kaj takega, sama mal pospeši zadeve.

Stran: [1]