MissTerious -> RE: splav (15.2.2012 18:14:16)
|
Z veliko mero spoštovanja in razumevanja do vseh, od avtorice teme do RR-jevk...tako zanositev, kot splav ali porod so vse blazno osebna in čustvena obdobja oziroma faze...pa ne samo za žensko ampak tudi za njenega partnerja. Ne vidim razloga, da bi jo obsojala za njene odločitve in dejanja. Ste morda ve, ki ne morete zanositi mogoče kakorkoli oškodovane, ker je šla avtorica teme na splav? NISTE. Sama ve, kako boleč je sam miselni proces, ki ga je dala enkrat že skozi....od odločitve do samega abortusa in okrevanja po samem splavu...pa s tem ne mislim le na fizično, temveč predvsem na psihično plat zadeve... Spoštujem tako mamice kot tiste, ki so kdajkoli naredile splav....ker spadam v obe skupini. Po dveh otrokih enostavno ne bi šlo, ker dejansko živimo samo z eno-mojo plačo. Pa ne bi rekla živimo ampak životarimo...in sva se odločila z mojim za splav. Bilo je čustveno, boleče, fizično sem še nekak ok, me je pa celotna zadeva zelo prizadela in spremenila...Oba sva odločena, da se to ne bo nikoli več zgodilo...če bomo kdaj imeli pogoje za še enega člana, ga bomo imeli in ga srčno ljubili. Če bi se slučajno kdaj zgodilo (pa se ne more), da bi nenačrtovano zanosila, pa definitivno ne bi šla na splav...moja izkušnja in mnenje... Nikakor pa se ne postavljam v vlogo svetnice in ne obsojam žensk, ki se odločijo ali odločajo za abortus...Konec koncev, kdo ste ve, da ji sodite? Z odločitvijo bo živela do zadnjega diha...mislim, da sem s tem vse povedala.
|
|
|
|