sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Mislim, da se avtorica te teme malo dela norca iz nas. Sem malo pobrskala, kaj še piše in je v minulih mesecih odprla še te teme. Kopiram njene poste. februarja lani: A je imela katera podobno situacijo? Namreč imam že dva otroka, stara 6 in 4 leta. Skrbi me, kam naj dam otroka medtem, ko bom šla rodit. Mož bi jih seveda lahko pazil, vendar si zelo želim, da bi bil z mano pri porodu, kot je bil že pri prejšnjih dveh porodih. Pri drugem porodu je na večjega otroka pazila moja mami, ki pa je žal zdaj pokojna. Očeta tudi nimam več. Tudi mož je brez staršev. Sosedov ne želim obremenjevati s tem, saj jih niti dobro ne poznam v tem novem bloku, kamor smo se preselili pred nekaj časa. Problem je tudi v tem, ker ne morem vedet, kdaj časovno bo rodila, zgodaj zjutraj, ponoči, zvečer in koliko hitro. Prva dva poroda sta sicer trajala cca. 2 uri vsak. Prijateljice imam izven Lj, saj smo tu šele nekaj mesecev. Sem že tudi pomislila, da bi oba otroka vzela k porodu, ampak ne vem če pustijo. A mi lahko katera kaj svetuje glede tega? aprila lani: Zdravo! Zanima me, če katera ve, kakšna je kazen za dajanje neprevilnih podatkov Centru za socialno delo? Namreč moja šefica, katere mož je lastnik podjetja, v katerem delam, mi kadar ji ni kaj prav omeni , da me lahko kadarkoli se ji zahoče odpusti. Se je pa že zagovorila, da je ona prijavljena na drugem naslovu kot mož in iz CSD-ja dobiva pomoč, pa še stanovanje, kjer ima prijavljeno stalno bivališče, oddaja v najem. A katera ve, kakšno kazen bi plačala, če bi jo prijavla Centru za socialno delo? Torej, da bi jo vsaj mal prestrašla s kaznijo kadar bi ona mene spet z odpustitvijo. Komentar? brez komentarja je pa seveda forum najlažji način, kjer se lahko delaš norca iz ljudi, pametuješ, žališ in si izmišljuješ razno razne zgodbice.....žal je bila tale razkrinkana, čeprav očitno šele po 1 letu
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 20.2.2012 23:11:17 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|