|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ambulantna histeroskopija
15.2.2012 11:57:49   
LittleSun
Pozdravljene,

ali morda katera ve, če moraš po ambulantni histeroskopiji počakat nekaj dni za spolni odnos, ali jih lahko imaš kar takoj.

Ginekologinja mi je sicer rekla tako v smislu, da sedaj pa naj kar pridno delamo na otroku, ampak ne vem če mislila, da lahko imam že danes SO. Sicer predvidevam, da če nebi smel, da bi te že opozoriliuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ambulantna histeroskopija
15.2.2012 12:18:51   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Pozdravljene,

ali morda katera ve, če moraš po ambulantni histeroskopiji počakat nekaj dni za spolni odnos, ali jih lahko imaš kar takoj.

Ginekologinja mi je sicer rekla tako v smislu, da sedaj pa naj kar pridno delamo na otroku, ampak ne vem če mislila, da lahko imam že danes SO. Sicer predvidevam, da če nebi smel, da bi te že opozoriliuser posted image

Vprašaj tole super ginekologinjo, mag. Virantovo, ti bo hitro odgovorila. najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2012 13:06:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Pozdravljene,

Vprašaj tole super ginekologinjo, mag. Virantovo, ti bo hitro odgovorila. najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

se lahko prosim neha posiljevati z vašo super ginekologinjo? čist na vsakem postu ga prilepite. razumem, da je treba delati reklamo zanjo, toda veliko veljajo tudi izkušnje uporabnic. res ste tečni.

(odgovor članu Ajra RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2012 13:07:34   
butt3rfly
:) je treba oglaševati, ker večina uporabnic itak pobegne na med.over.net k pušenjaku :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2012 15:17:49   
LittleSun
A nobena ne ve?user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 15.2.2012 15:25:09 >

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2012 7:20:31   
cebela2
Jaz po histeroskopiji nisem bila zmožna 14 dni če ne več, ker sem imela močno reakcijo.
Načeloma bi lahko user posted image  sej to ni nevem kašen poseg  . . bi pa vseen počakala dan ali dva.

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2012 8:07:04   
LittleSun
Če bo katera potrebovala info, sem vprašala pušenjaka, tukaj je njegov odgovor:

priporočam, da spolnih odnosov nimate 14 dni. Morda je ta doba celo malce pretirana, vendar žal tega vprašanja nihče še ni obdelal znanstveno in empirično. Takšna navodila so nastala na podlagi izkušenj z nekdajšnjo diagnostično histeroskopijo, ki je prav tako bila tanka okrog 4,5 mm.

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2012 7:39:39   
LittleSun
Še enkrat se obračam na vas in sicer me zanima kako dolgo ste po histeroskopiji imele krvav izcedek??? Danes je zame 11 dan po posegu in še kar imam dokaj močno krvavitev, kot eno šibko menstruacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?