Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulantna histeroskopija 15.2.2012 12:18:51
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pozdravljene, ali morda katera ve, če moraš po ambulantni histeroskopiji počakat nekaj dni za spolni odnos, ali jih lahko imaš kar takoj. Ginekologinja mi je sicer rekla tako v smislu, da sedaj pa naj kar pridno delamo na otroku, ampak ne vem če mislila, da lahko imam že danes SO. Sicer predvidevam, da če nebi smel, da bi te že opozorili Vprašaj tole super ginekologinjo, mag. Virantovo, ti bo hitro odgovorila. najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10
|
|
RE: Ambulantna histeroskopija 15.2.2012 13:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pozdravljene, ali morda katera ve, če moraš po ambulantni histeroskopiji počakat nekaj dni za spolni odnos, ali jih lahko imaš kar takoj. Ginekologinja mi je sicer rekla tako v smislu, da sedaj pa naj kar pridno delamo na otroku, ampak ne vem če mislila, da lahko imam že danes SO. Sicer predvidevam, da če nebi smel, da bi te že opozorili Vprašaj tole super ginekologinjo, mag. Virantovo, ti bo hitro odgovorila. najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10 se lahko prosim neha posiljevati z vašo super ginekologinjo? čist na vsakem postu ga prilepite. razumem, da je treba delati reklamo zanjo, toda veliko veljajo tudi izkušnje uporabnic. res ste tečni.
|
|
|
|
RE: Ambulantna histeroskopija 15.2.2012 13:07:34
|
|
|
|
butt3rfly
|
:) je treba oglaševati, ker večina uporabnic itak pobegne na med.over.net k pušenjaku :)
|
|
|
|
RE: Ambulantna histeroskopija 15.2.2012 15:17:49
|
|
|
|
LittleSun
|
A nobena ne ve?
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 15.2.2012 15:25:09 >
|
|
|
|
RE: Ambulantna histeroskopija 16.2.2012 7:20:31
|
|
|
|
cebela2
|
Jaz po histeroskopiji nisem bila zmožna 14 dni če ne več, ker sem imela močno reakcijo. Načeloma bi lahko sej to ni nevem kašen poseg . . bi pa vseen počakala dan ali dva.
|
|
|
|
RE: Ambulantna histeroskopija 16.2.2012 8:07:04
|
|
|
|
LittleSun
|
Če bo katera potrebovala info, sem vprašala pušenjaka, tukaj je njegov odgovor: priporočam, da spolnih odnosov nimate 14 dni. Morda je ta doba celo malce pretirana, vendar žal tega vprašanja nihče še ni obdelal znanstveno in empirično. Takšna navodila so nastala na podlagi izkušenj z nekdajšnjo diagnostično histeroskopijo, ki je prav tako bila tanka okrog 4,5 mm.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?