Gliste pri otroku mlajšem od dveh let (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

pajkica -> Gliste pri otroku mlajšem od dveh let (15.2.2012 10:57:20)

Mlajši (21 mesecev) se je nalezel glist od starejšega štiriletnika. Starejši je dobil Vermox, mlajšemu pa jih zdravnica (nadomestna, našega pediatra trenutno ni) ni hotela predpisati, ker nima še dveh let. Rekla je, da naj uživa hrano, ki učinkuje proti glistam, drugega pa nič. Danes grem sicer še enkrat k zdravnici, ker samo s hrano se tega baje ne da odpraviti in zdravila bodo potrebna. Nekaj bo potrebno ukreniti.

Me pa zanima če je imela še kakšna podoben primer in kako ste to rešili?

emaa -> RE: Gliste pri otroku mlajšem od dveh let (15.2.2012 11:03:20)

Če se prav spomnim je naš imel gliste pri dobrem letu in pol, pa je dobil vermox, pa njegov brat dvojček tudi za vsak slučaj. Tako, da dobijo tako mali tudi vermox.

Star_a -> RE: Gliste pri otroku mlajšem od dveh let (15.2.2012 11:21:53)

ker plačujem v zdravstveno blagajno dobi moj otrok to kar potrebuje in nobeden zdravnik mi ne sme in ne more odklonit.Pa za vednost: vsi družinski člani bi morali jemati vermox-torej tudi vi in vaš mož pojdite do os. zdravnika po tablete

pajkica -> RE: Gliste pri otroku mlajšem od dveh let (15.2.2012 11:39:17)

Potem pa res ne vem zakaj nam noče predpisati. Rekla je, da imajo te tablete močne stranske učinke in tako majhnemu tega ne sme dati. Ampak znebili se pa tega tudi ne bomo in bo vsak dan le slabše. Pa že tako je zelo suhcen, a potem naj ga pa še te gliste jejo. Pa vem, da bi jih mogli jesti vsi v družini, ta zdravnica ki nadomešča našo pediatrinjo je slučajno tudi moja in moževa osebna zdravnica pa jih nama ni predpisala.
Grem danes še enkrat do nje, da vidim kaj bo rekla.

Stran: [1]