Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:03:09
|
|
|
|
Star_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Kako je to pri vas urejeno? Greste zraven ali otroke pelje učiteljica?Pelje jih učiteljica Ali starši lahko greste kljub vsemu zraven ali ne smete? Kdo mi bo pa prepovedal :/ Ker pri nas baje pediatrinja ne dovoli, da so starši zraven (tako mi je ena rekla, čeprav mi je to malo čudno), pa me zanima, kako je drugje praksa. Pediatrinja ti ne more prepovedati Če bi moj sin rekel,da hoče da sem zraven bi tudi bila.Hotel je biti sam,zato nisem bila.Bo pa ravno obratno pri mlajšemu,sam dvomim da bo hotel biti
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:04:58
|
|
|
|
Daschi
|
No, saj to je meni res čudno. Jaz tudi mislim, da pediatrinja tega ne more prepovedati. Da so starši, če želijo, lahko zraven.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:05:40
|
|
|
|
kalbo
|
Pri nas so jih peljale učiteljice, zraven nisva šla, ker ne čutiva potrebe. Pediatrinja pa nima kaj dovolit, če tebi paše bit zraven te živ amen ne more spravit stran, sej to ni operacijska soba.
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:15:26
|
|
|
|
Špacka
|
Pri nas sta jih peljali učiteljici, zraven nisem šla, ker je mala imela željo, da gre samam bi pa lahko šla, tako sem pa samo opozorila, da naj bodo malo pozorni po cepljenju, ker nam je na enem izmed cepljen padla v nezavest. Tko da, tega da si zraven ti pa res ne morejo prepovedat!
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:34:12
|
|
|
|
alda
|
Jih je peljala učiteljica, je pa bilo zaželjeno, da tisti, ki imajo za osebnega pediatra drugo zdravnico imajo poleg starše, ni pa nujno! Če pa je hotel vseeno zraven kdo , pa ni nihče kompliciral Z našim je tako šel ttudi mož, pa je rekel, da ni bilo nobene potrebe,tako da bi lahko šel tudi sam¨.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:37:47
|
|
|
|
Daschi
|
Pri nas je pa enkrat, pred leti učiteljica rekla staršem, da, če želijo, gredo lahko zraven in jih je par šlo. No, potem je rekla ta učiteljica, da je bila kregana, da starši nimajo tam kaj iskati.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 9:54:47
|
|
|
|
Hope2
|
Sem mislila, da moraš spet kaj podpisat Če bi čutila potrebo, bi šla, ne glede na prepoved. Mi je čudno, da bi lahko P kar tak prepovedal . Se pa spomnim iz naše OŠ, da nas je vedno učiteljica peljala, ni bilo nobenga starša nikoli zraven
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.2.2012 9:55:31 >
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:04:20
|
|
|
|
pety78
|
Daschi, a nisi ti zadnjič šla zraven? No, pri nas nikogar od staršev ne vabijo, bi pa šla jaz zgolj, če bi bile pri otroku kakšne posebnosti. Sem pa opozorila, ko je imel zadnjič cepljenje, da je enkrat skup padel, naj bodo pozorni. Pa je bilo potem vse BP! Mene starši nikoli niso spremljali, ko sem šla s šolo. Smo se vedno zabavali!
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:19:19
|
|
|
|
Leela
|
Pri nas ne gremo zraven. Ni noben omenil. Se mi pa niti ne zdi potrebno. Če ima otrok kakšne težave, karkoli, lahko to rešiš pri otrokovem zdravniku sam in ne v okviru sistematskega. Edino problematično je cepljenje, da se napiše, opozori, poduči otroka. Seveda pa, če želiš zraven mislim, da ti ne morejo preprečit Najbrž pa zdravniku ni fajn, da se mora še s staršem ukvarjat, ko mora pregledati 25 otrok v enem dopoldnevu. Učiteljice čakajo v čakalnici.
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:23:04
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Sem mislila, da moraš spet kaj podpisat Če bi čutila potrebo, bi šla, ne glede na prepoved. Mi je čudno, da bi lahko P kar tak prepovedal . Se pa spomnim iz naše OŠ, da nas je vedno učiteljica peljala, ni bilo nobenga starša nikoli zraven Ne, ne, tokrat ne.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:25:30
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Daschi, a nisi ti zadnjič šla zraven? No, pri nas nikogar od staršev ne vabijo, bi pa šla jaz zgolj, če bi bile pri otroku kakšne posebnosti. Sem pa opozorila, ko je imel zadnjič cepljenje, da je enkrat skup padel, naj bodo pozorni. Pa je bilo potem vse BP! Mene starši nikoli niso spremljali, ko sem šla s šolo. Smo se vedno zabavali! Saj, itak. Pri nas je nekaj staršev izrazilo to željo, ker imajo pač razloge za to. Jih popolnoma razumem. Vprašanje pa je, če so starši lahko prisotni ali ne. Itak jih ne bo 25 tam, saj ne more vsak vzeti dopusta. Če pa pač, zaradi določenih razogov, starši želijo zraven, pa se meni zdi čudno, da ne bi smeli. To.
< Sporočilo je popravil Daschi -- 15.2.2012 10:26:16 >
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:41:14
|
|
|
|
ZARA
|
A si bila ti prevečkrat cepljena?
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:46:50
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A si bila ti prevečkrat cepljena? Ti pošljem malo svoje krvi, bova obe ravno prav?
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 10:59:06
|
|
|
|
diva 4
|
Pri nas je bilo rečeno, da če ima kdo kakršnekoli zadržke ,se mora dogovorit z šolskim zdravnikom in lahko sistematiko opravijo s starši v katerem drugem terminu- torej tudi popoldan.
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 11:06:15
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Pri nas je bilo rečeno, da če ima kdo kakršnekoli zadržke ,se mora dogovorit z šolskim zdravnikom in lahko sistematiko opravijo s starši v katerem drugem terminu- torej tudi popoldan. To se mi še najbolj logično zdi! Ne pa da starš pride s skupino prvošolčkov.
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 11:14:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A si bila ti prevečkrat cepljena? Ti pošljem malo svoje krvi, bova obe ravno prav? A lahk po hitri pošti?
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 11:43:07
|
|
|
|
mojamura
|
Meni bi bilo super, če bi z njimi bila učiteljica, tako pa moramo starši sami otroke peljat na sistematskega. malo je nerodno zaradi službe, pa zdi se mi, da bi to, da grejo sami, dobro vplivalo na njihovo samostojnost in samozavest.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 12:09:57
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A si bila ti prevečkrat cepljena? Ti pošljem malo svoje krvi, bova obe ravno prav? A lahk po hitri pošti? Danes pri nas ne dela več. Pa tud, dost sem jo že dala. Jutri. A bo v redu?
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 12:49:08
|
|
|
|
ZARA
|
Samo, da ne bo postana/ stara.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 14:23:44
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Samo, da ne bo postana/ stara. Ne, ne, frišna bo, bom šla z vrečko vred ven stat.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 19:37:42
|
|
|
|
valči
|
Ne,nikoli nisem hodila zraven,letos imam že drugič pšrvošolčka-hčero in nisem šla,kot pri sinu ne. Jim je pomoje bolj fajn,ker bi jim znalo že bit nerodno,če bi mame bile zraven.po moje. Nikoli mi noben ni rečel,da bi šla z njima.
|
|
RE: Sistematski pregled prvošolčkov 15.2.2012 19:50:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas je bilo rečeno, da jih bomo morali sami peljati v začetku marca. V primeru, da starši res ne morejo, bo tudi šola zagotovila spremstvo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?