anaskajo -> RE: Radoveljčanke ???? (17.2.2012 9:44:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dayya - v Begunje - v kateri del Begunj, sem prav od tam - za pediatre nisem do sedaj nič lepega slišala in še ne vem kaj bom naredila - dr. Šketa sploh ni slaba, poleg tega veliko dela tudi dr. Stare, ki je mlada in zagnana (samo nadomešča), pa iščejo novega pediatra. zaenkrat pa res lahko izbereš le dr. Šketo - a za šolo oni odločijo v katero ali izbiraš med Lescam in Radovljico - moji otroci so sicer še v vrtcu, sestra jih ima pa že v šoli, pa kar dobro poznam zadeve - v Begunjah imamo 5 razredov OŠ, potem pa se starši sami odločijo, kam bodo otroka vpisali naprej (Lesce ali Radovljica). Bolj se sicer forsira Lesce, ker je manjša šola, pa še Begunje so njena podružnica, je pa organiziran avtobusni prevoz tako za OŠ Lesce kot tudi za Radovljico - ja delo ni važno kaj, samo da je v dopoldanskem času, seveda najraj v svoji stroki eko. ni pa nujno, sem pa bolj ročni tip :))) z delom je pa tako - trenutno je ful kriza, jaz se vozim v KR, ampak sem ful zadovoljna in vesela, da imam službo, pa je tudi ne bi menjala! kar se tiče kave, je pa Radovljica malo daleč ... Nasproti vrtca, ob igrišču je Jurček, kjer se da dobiti čisto spodobno kavo, medtem ko otroci uživajo na igralih ... če te še kaj zanima, pa kar vprašaj! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|