anajmad -> RE: Marčice (18.11.2005 15:14:11)
|
No končno sva prišle iz LJ.Tam so čakalne vrste-katastrofa.Morfologijo smo dali skozi in imeli bomo -? Nič ni hotel/a pokazati.Obračal/a nam je hrbet in še popkovino si je nabil/a med noge.Moja hči je bila kar malo razočarana,ker je mislila,da bo danes izvedela za spol. Z g. sva se ful skregale,da je kr joj.Še sedaj sem slabe volje.Ker imam vse v redu od pritiska,posteljica leži spredaj,v glavnem nosečnost b.p.,sem jo prosila,če mi iz polne bolniške da 4 ure za delati.Čist je znorela,kaj si grem itd.Jst sem jo kr zabodeno gledala,ko je to po.....la.Saj je res,da sem 2x prezgodaj rodila,ampak mene tok mori,ko sem doma in buljim v strop.Stanovanje imam pospravljeno vse po prek,vsak dan grem na dva sprehoda,prebrala sem cel kup knjig in še angleščino sem se začela učit.Toda.....služba je služba.Tam sem malo med ljudmi in veliko stvari naredim tudi doma,ker imam računalnik. No,napisala je svoje mnjenje,da imam vse v mejah normale,zdej pa je odvisno od splošnega,kako mi bo napisal.Tok sem slabe volje.Po vsem tem,ko sem videla pokeca,me je ful v slabo voljo spravla.Bom vidla,kako bo naslednji teden pri splošnemu,če ne bom pa v polni bolniški na žalost.Pa nove sosede sva šle pogledati.Tok so mičkeni.Eden ima 2kg 200g,ta mičkena pa ima 2kg 80g.Ful cortkani.Tamala je prava baba.Kokr sva prišle skozi vrata,je že začela gledati na okoli.Luštkana oba. Mejte se marčevke. en lp[sm=morje.gif]D.
|
|
|
|