Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partner mi ne pomaga 24.2.2012 0:51:40
|
|
|
|
liliana
|
Poleg tega ženske rade sitnarijo kaj vse partner ne naredi ok, da bi same bolje... ob enem jamrajo, da so same za vse. To jaz opažam pri dosti ženskah.....nič mu ne pusti narediti, ker itak je prav edino po njeno......potem pa non stop jamra, da nič ne dela, da je za vse sama, da je lenoba ali pa mamin sinček.... Takim ženskam jaz pravim.....pusti ga, naj dela kakor hoče in tudi kadar hoče, ne takrat, ko se tebi sprdne, če pa tebe moti, pa ti stori...... Jaz tudi ne bi delala, če bi mi en non stop govoril, da moram posodo pomivati na njegov način, da moram dete obleči drugače kot sem ga oblekla, da moram začeti sestati v kuhinji in ne v dnevni sobi..... Sicer se mi pa zdi, da se na gospodinjska dela polaga prevelika pozornost....če se puca in pospravlja sproti tudi ni ne vem kaj za delati, da bi zdaj to zahtevalo vsakodnevno vsaj tri ure trdega in mukotrpnega dela.....pa saj ne živite vsi v gradovih na 200 ali 300 m2 (tisti, ki pa živete tako pa itak živete v hiši skupaj s starši), ampak na kakih 80 kvadratih....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?