zirafica -> RE: Dnevno spanje - 4 mesece (14.2.2012 15:08:30)
|
Tudi princesi se je to začelo dogajat, ravno nekje okoli te starosti. Prej je lepo zaspala sama, tako podnevi kot zvečer (OK: z dnevnim spanjem je sprva imela malo težav, sem tudi uvedla ninico in ko se je naučila umiriti, je tudi zaspala), potem je par dni zvečer jokala, neki bruhala in sva jo nosila in to ji je ostalo. Tako sem jo uspavala na rokah, spala je pol ure, v vozičku pa tudi po 3h. Jokat je nisem mogla pustiti, ker ne samo, da se mi je trgalo srce, začelo jo je tako cukati, da se bi menda zadabla zraven. Boga!! Zvečer se je zdaj začela uspavati s flaško, pije in zaspi. Kakšna dva dni pa opažam, da ko je čez dan utrujena in sedi v stolčku ali ležalniku ter me gleda, ko kaj delam v kuhinji, zaspi. Sama od sebe. Zgleda, da jo pomirja ko me vidi, kar me iz zibke ali posteljice ni. Pa tudi če sem bila ob njej ni veljalo. Imajo pač take finte. Jaz upam, da bo tole trajalo in da ne bo hotla spet na roke. Kar sem se jaz naučila o dojenčkih, je to, da pri nekaterih 1001 nasvet ne pomaga, prav tako nobena knjiga. Pride neko obdobje in počasi tudi mine.
|
|
|
|