Anonimen
|
Srednjega dela nisem prebrala oz. nisem uspela prebaviti zaradi številnih manjkajočih vejic, sicer pa je itak ponavljajoče gaganje tako kot vse prej zapisano.
Odgovarjam samo na dve stvari, ki letita name:
- študirala sem precej več kot 20 let in zagotovo znam preračunati to, kar me zanima, in poiskati knjige, s katerih so študirali vehementni prej citirani osebki,
- ves zbor slovenskih velezdravnikov in veleznanstvenikov ne naredi name zaradi svojih nazivov nobenega vtisa, vsaj s svojo pojavnostjo ne, prvič, zaradi številnih strokovnih napak, ki jih delajo, drugič, zaradi zastarelega zdravstvenega sistema, za katerega sami, na srečo, niso odgovorni, tretjič pa zato, ker se imajo za tako samozadostne, neponovljive in nezmotljive; s tvojega pisanja sklepam, da si del te srenje (bohpomagej, vsak mora nekaj početi v življenju, nekateri pač prodajajo meglo),
- glede na to, kar pišejo uporabnice forumov, je doziranje omenjenih kapljic opravljeno na več kot površen način, in, če se prav spomnim, je v navodilih kapljic zapisano, naj se doziranje prilagodi otrokovi prehrani (dojen ali zalivan otrok), na to pa ne opozori skoraj nihče,
- prav imaš, nekega dne bom res gospodinja, jaz si to lahko privoščim!,
- to, da si mi stopila na žulj, si le domišljaš (še precej več je treba, da bi mi kdo stopil na žulj), ampak če ti ti povzroča tako ugodje, potem si le domišljaj napjrej , z mojim dovoljenjem .
Ker nameravam vsaj približno spoštovati želje, zapisane s strani administratorjev, je tole osebno obmetavanje zame končano. Bi pa toplo priporočala, da ga prebereš tudi sama, po potrebi tudi večkrat, mogoče bo potem kaj kam kapnilo - številna tvoja sporočila so polna sodb/osebnih žalitev uporabnikom, s katerimi se ne strinjaš.
Z željami, da bi te moji posti še naprej tako lepo greli in povzročali še naprej veliko ugodja!
|