DrejcDrejc -> RE: že skor vse na nuhalni svetlini... (14.10.2005 8:39:13)
|
Evo, pa lahko še jaz končno poročam o pregledu nuhalne svetline. Suuuper! Nimam pripomb, doktorica Mohorko iz Velenja je vse izvedla super, notri sva bila dobre pol ure, mojemu dragemu je razložila vse,od tega kako deluje UZ, do tega, da sta pregledala vse organe, kosti in utrip in ... pregledala najino pikico v nulo, res podrobno. Moj dragi je videl veliko več kot jaz, ampak to se mi je zdelo fajn, ker je itak bil na prvem pregledu prikrajšan. S pikico pa je vse vredu, rok smo prestavili na tri dni bližje, velik je 7 cm, živahen pa joj joj kako, neprestano je nekaj migal in se obračal in mahal in ... Verjetnost za DS je izračunala na 1:3500, kar je lep rezultat. Na koncu pa moj lubi še vpraša, če se da spol videt. In doktorca reče, ja seveda, sej sem že prej videla, a želita vedet? ja itaaaak, ko sva pa tako firbčna, samo nisem si mislila, da bom že na NS tako očitno in lepo videla cel velik Triglav med nogami tamalega! Joooj, fantka imamo! Noro! Kr nisem mogla dojet in še zdaj ne. Ker sem bolj navajena punc iin sem tudi med samimi babami gor rasla, sem nekak upala, da bo mogoče punčka, ker pač imam več izkušanj s puncami, in glej ga izziv, raste pa ji lulček! He he, kako noro! Uau, še zdaj ne dojamam, ampak slikca je fuuul očitna, jo bom tekom dneva dala v album.
|
|
|
|