2mak -> RE: APRILKE (10.2.2006 11:31:38)
|
Mis, tudi jaz se veselim s tabo in ti želim lepo, predvsem pa zdravo nosečnost! Poročaj kaj se dogaja... Aprilke, kje se pa kaj skrivate?! Verjetno smo vse polno zaposlene, kaj?! Meni dnevi tako hitro bežijo, da mi je prav hudo, ko si kdaj niti za kakšen čaj s prijateljico ne morem vzeti časa. Urejanje vseh stvari za stanovanje, pa materinska, pa še malo je treba pospravit doma... Saj veste kako to gre, ne? Danes sem bila zjutraj tako vesela, ko sem videla, da je zunaj sonček. Bila je taka svetloba kot v pomladanskih dnevih. Mmm, se že veselim dneva, ko ne bo več treba bunde nosit (ki jo, mimogrede, komaj še zapnem!). Na materinski so nam rekli, da vzamemo s sabo 4 tetra plenice - 1 za ritko, 1 za otroka čez obrazek pokrit, ko greš iz porodnišnice, 1 za brisat in 1 za rezervo. A sem si prav zapomnila? Zanima me, če še katero pečejo oči? Se mi zdi, da sem enkrat nekje prebrala, da je to povezano z nosečnostjo, pa nisem prepričana. In še to: ali mogoče katera ve kje bi lahko kupila otroško banjico, ki nima na dnu čepa za odliti vodo? Rada bi jo kupila, pa je nikjer ne najdem. Pozdravček vsem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|