DrejcDrejc -> RE: APRILKE (17.1.2006 12:37:26)
|
Pozdravljene bejbe, moram povedat, da sem včeraj naredila celo študijo trikolesnikov, ker so imeli v baby centru akcijo, pa sem morala še druge videt in sem šibala okoli in si razbijala glavo in na koncu dneva ostala prav slabe volje... Moj čudoviti megane kupe ima nikakršno odprtino za prtljažnik in v bistvu nobenega trikolesnika ne spravim noter. Jane slalom gre, če mu vzameš dol obe kolesi, pa zrahljaš sprednjega. Ampak na knap. Vsak petvratni avto je za take stvari zakon, nad svojim bi se pa lahko zjokala. Zdaj moram naštudirat, kako vozek dobiš kr v kabino avta, greva z dragim na rundo št.2 probavanja vozekov. Sicer se pa najbolj nagibam k Jane slalom matrix. Quiniji se ne zložijo tako dobro in sploh ne gredo v moj avto, težji so, Q comfort ima preozek športni del, Q spidy nima loka, se ne obrne v obe smeri, nima čisto pokončnega položaja, Q buzz pa se lepo zloži, vendar se ga ne da uporabit od rojstva naprej pa tudi nobene pametne opreme nima in ni dober za makadam. Gledala sem še Traxx Jaguarja, pa ima ful čudna kolesa, mi že vizualno ne potegnejo, vsi ostali modeli, ki sem jih še zasledila, pa nimajo vrtljivega prvega kolesa. Se mi zdi, da Jane ponuja največ in je najbolj uporaben, samo še študijo zlaganja v avto moram opraviti (ejj, to bo doktorat!). Ma sem se razpisala, ampak trenutno sem pa res samo z vozeki okupirana. Danes grem na tretji del materinske šole (od skupaj šestih), me prav zanima, če bo tokrat govora o čem, kar še nisem na RR izvedela ali v knjigah prebrala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Me pa veseli, da imamo potem seanso s prakticiranjem dihanja in telovadnih vaj in ... to pa komaj čakam. Mali spet brca, ko tole pišem, sem opazila, da se brce počasi prstavljajo višje, bolj proti rebrom, tako da verjetno počasi zavzema ta pravi položaj. Prejle smo imeli sestanek, pa kar nisem mogla slediti, saj mi je trebuh kr valovil in ker je meni to ful smešno, sem se komaj zadrževala, da ne bi planila v smeh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Bom prav vesela, če me bo tudi po rojstvu mali spravljal v smeh. Upam, da se bova dobro razumela, ker bo ati precej zaposlen s športom, novembra bo šel na SP v Tokio in do takrat bo šlo ogromno vikendov in popoldnevov, ki bi sicer lahko bili preživeti v krogu družine. Ampak bomo že potrpeli, jaz sem prav ponosna na svojega možeka.
|
|
|
|