DrejcDrejc -> RE: APRILKE (8.12.2005 11:24:18)
|
Ujjj ste bel pridne, ko me ni bilo. Služba me je čisto okupirala in tudi zdajle si trgam dragocen čas od zoprnega projekta. Nisem uspela vsega prebrat, nekaj je bilo o arhitektih in cenah, ma še dobro, da me ni bilo na debati, ker cene so meni španska vas. Jaz sem tak idealist, samo ustvarjala bi, prodajajo pa naj drugi. to si zdaj še lahko privoščim, ko sem frišna in imam šefe, ampak žal me nekoč to čaka. Tudi arhitekti se moramo prodajati... smo kot kake kurbe... kolk ne maram tega kapitalizma, ki ubije čar v še tako lepem poklicu. Da ne bom preveč bluzila... Glede velikosti otročka je pa res malo hecno, brala sem par revij, pa internet, pa knjige in podatki za posamezne tedne se med sabo krepko razlikujejo. Vsaj za začetek vem, da se meri velikost ploda od temena do ritke, se pravi, da nogic ne merijo zraven, mogoče zato velike razlike v navajanju povprečne velikosti. Je pa problem, zdaj ko so naše bebice že večje, da jih v bistvu ne morejo zmeriti, ker so bolj redko čisto iztegnjeni v maternici. Meni je G rekla, da lahko seštevam to, kar je zmerila... in zmerila mi je glavico in stegnjenico. Halooo? Tako da se z velikostjo ne ubadam več, v bistvu smo nekje na pol in tudi velikost je temu primerna, pa saj se včasih že čuti, da je otročka res poln trebušček. Čestitke bodočim nevestam, res lep dogodek, uživajte kolikor se da! Joj kak vam je fajn, ko imate čas za izdelavo čestitk itd! Jaz sem še kar okupirana z opremljanjem stanovanja, ponosna da zdaj pa je že kopalnica in WC gotova (včeraj sem pokrov WC školjke porisala z mačkom, ki kaka na školjki, ha ha, mal za foro, ker imam cel WC ful pisan), pa spalnica tudi, le na del pohištva v dnevni še čakam in na kuhinjo in jedilnico. Zdaj imam plan nakupiti desetine tistih malenkosti, ki dom naredijo topel, od kaj vem, držala za WC papir, do zaves. Veliko nakupov še čaka, samo jezi me, da je zdaj december in v trgovinah že poštena gneča. Ko bom zaključila s prenovo, bom dala v album nekaj slikc, pa boste pokomentirale, okej? Je tolk fajn dobit odziv na nekaj, kar ustvarjaš. A ima katera kakšen poseben predlog, kaj dati na smrekco? Jaz sem pomislila, da bi dala plišaste medvedke. Suhe storže sem že pozlatila, pomaranče bom še narezala in nasušila, a imate še kake druge predloge, kaj neobičajnega dati na smrekco? Moj dragi je ospotoval za 5 dni na Nizozemsko. Joj kako ga že zdaj pogrešam, pa sva se zjutraj videla... Včeraj so nama montirali novo posteljo in na srečo sva jo lahko še skupaj krstila. In ne... nisva seksala :-(. Ni bilo energije, žal. Katera je že omenjala seks, pa ji je bilo nerodno? naj vam ne bo nerodno, saj vse to počnemo, pač v naše glave je družba vcepila idejo, da je vse skupaj en tabu, čeprav se na srečo na seks ne gleda več tako zadrto in se marsikdo čisto normalno pogovarja o tem. Evo, jaz priznam, da sva z dragim kar precej manj aktivna v postelji, kot prvo sva zelo zasedena in se vsaj meni zvečer, ko se dobima, res ne da več migat, ko imam že prazne baterije in komaj čakam, da dol padem in zaspim. Kot drugo pa, ene pravijo, da so med nosečnostjo prave nimfomanke, no jaz se s tem ne morem pohvaliti, pri meni je prej kontra, tak da se mi moj dragi včasih kr zasmili. Imama bolj penzionistično povprečje, tam dvakrat na teden, joj to je pa res nekam malo, se moram zamisliti... Kaj pa ve? A ste kaj bolj aktivne? Pozdravček vsem!
|
|
|
|