Anonimen
|
Ja, sem malo premišljevala, da enkrat bom itak mogla (s)hujšati, ker tole je že tu mač.
A potem praviš kavo res brez mleka? Hm. Tisti mlečni nadomestek v prahu mi še vedno bolj diši kot čisto brez. Upam, da bo katera vedela, kako je s tem. V službi, praviš, da ješ sadje? A potem poješ več kot dve jabolki? Veš, moja mati je začela s tem hujšanjem, ampak ona tako, pije npr. kavo v mleku, pravi, da temu se pa že ne bo odpovedala, saj da ga da čisto malo notri. Meni se pa zdi brez veze se matrati, če potem zaradi ene take "malenkosti" ni učinka ali pa je vsaj veliko manjši. Zato me zanima tudi to glede sadja, količina pri zajtrku. Do 15.30 ali pa do 16., ko pridem domov, pa ne bi zdržala, da bi mogla še kuhat potem. Bom kar zvečer za naslednji dan skluhala. Kakšne makarone ali kaj takega se že da narediti. Ali pa če skuhaš purana, file, to sem tudi že delal. Včasih sem imela tisti štiridnevno dieto: en dan jogurti, en dan pusto kuhano meso, en dan jabolka, za en dan se pa sploh ne spomnim več kaj. In si shujšal za dve kili. Ampak saj veš, to je kratkoročna stvar.
A pet kil si zgubila? Uf, to je pa super. Jaz bi jih morala vsaj 10, pa prej več, precej več, kot manj.
|