|
RE: Zelo si želiva še tretjega otroka, vendar... 13.6.2013 11:31:38
|
|
|
|
SU
|
Sem že napisala v eni drugi temi... Midva sva kolebala par let... pa mi je zdej tko žal tega kolebanja, "tehtanja"... Če dam zdaj na tehtnico vse tiste minuse (ki so bili, ko zdaj gledam na to, brez vezni), nikoli ne odtehtajo tega, da k sebi stisneš svoj sonček, ki si si ga tko želel... Midva sva se odločila, da jeseni pričneva delat na 3.-starejši je 8, mlajša bo jeseni 6 let. Vedno sem razmišljala kaj bo v službi, kaj bojo drugi rekli itd. itd. itd. Zdaj pa sem končno prišla do tega, da je to najina stvar in da se bo že speljalo, kakor se bo vse skupaj. Službi imava. Pravim-če nam z dvema otročkoma, dvema kužkoma in muco prav lepo znese... (ne preseravamo se ne, ampak čist ok. živimo)... nam bo tudi s tremi sončki... V ne vem kakšno grozno daljno prihodnost ne mislim gledat... če se pojavijo težave, jih rešujemo sproti in to je najbolje. Najbolj hecno pa je, da še vedno hraniva voziček, kengurujčka, stajico, en veeeliiiiik kup vrečk z oblačili za dojenčka (ki mi gre že presneto na živce! ) itd. itd. itd. In CELO eno sobico imava še frej v hiši, namenjeno 3., in sva jo na začetku spomladi celo popolnoma pospravila, spraznila... tako, da... to že nekaj pomeni! Da ne omenjam vseh predlogov sorodnikov, ki ne vejo, da planirava 3. otročka.... kaj vse bi lahko naredila s tisto sobico...od garderobne omare do ne vem česa še vse ... Kako bodo presenečeni!!! (zdaj pa MOČNO trkam na les, da nama jeseni uspe!!)... In JA--malce sva gledala kdaj naj bi se otroček rodil, ker bi rada dobila mesto v vrtcu po preteku porodniške, za to pa mora bit menda otrok star najmanj 10? mesecev...? Vsem, ki imate močno željo po 3.... verjemite-nič ne odtehta male, dišeče štručke v vašem naročju... posebej, če je tko zlo zaželjena. In še enkrat JA--verjamem, da če se odločiš s pozitivno energijo, z optimizmom... da se vse spelje kot se mora! Pa srečno vsem.
|
|
|