inseminacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mateja_goljev -> inseminacija (9.2.2012 18:48:39)

Pozdravljene!

Zanima me, ali ima katera izkušne, ali ti v primeru, da si izkoristil vse postopke IVF-ja, pripada še kakšna inseminacija, glede na to, da pri obeh ni nič narobe in te možnosti še nisi koristil nikoli. Jaz sem šla direktno na postopek IVF, brez katerega koli poskusa inseminacije.

Hvala za odgovor.

lenci -> RE: inseminacija (9.2.2012 18:57:30)

najbolje je da gres na forum IUI ali IVF ti bodo verjetno znale punce pomagat

witto -> RE: inseminacija (10.2.2012 11:17:07)

Pozdravljena, jast sem imela inseminacijo 2 postopka, ko se tudi drugič ni obneslo, (pripadajo pa ti 4 postopki, vsaj tako mi je ginekologinja rekla), sva se z ginekologinjo dogovorile, da naredimo pavzo, je bilo glih pred poletjem, in nadaljujemo jeseni. Če ne bi bila tudi naslednja dva uspešna, bi pa me poslala na ifv, sem pa ravno tisti mesec, ko sem bila na "pavzi" maja meseca, spontano zanosila, in ravno minulo nedeljo smo pihali tri svečke[sm=bravo.gif]

mateja_goljev -> RE: inseminacija (10.2.2012 12:03:44)

Oj, ja vem, da ti pripadajo, sam mene zanima če ti pripadajo tudi po tem ko že izkoristiš vse postopke IVF?

HANYBANY -> RE: inseminacija (10.2.2012 14:48:43)

ooo mateja, te nisem dolgo zasledila tu gor... če se spomniš mogoče, sva delili podobno usodo lani.Upam da si sedaj v redu in pripravljena na nove zmage...
glede IUI pa bo morda najbolje da pokličeš na kliniko in ti bodo najboljš razložil. Srečno!

witto -> RE: inseminacija (10.2.2012 15:07:31)

Hm ,Mateja, to pa nisem prepričana. Ampak, če ti recimo v 4 postopkih inseminacije ne uspe, greš na IVF, vsaj tako bi bilo v mojem primeru, tako da mislim, da če izkoristiš vse postopke IVF, in so neuspešni, po moje ti pripada tudi inseminacija. Nisem pa prepričana, tako da, kot je rekla hanybany, raje pokliči na kliniko, in tam ti bodo znali najbolj svetovat. Srečno[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]