Anonimen -> Sprejem vzgojiteljic v vrtcu (2.9.2005 17:52:14)
|
Nas je pričakala vzgojiteljica. V naši skupini imamo 15 otrok in 3 vzgojiteljice, oz. eno vzgojiteljico, eno pomočnico in eno žensko, zaposleno preko javnih del. Prav super je! David ni imel uvajanja, ker to pač ni bilo možno. Zjutraj sva ga dala v skupino, mali je šel kar sam in zaprla sva vrata za njim. Ni bilo ne glasu od njega. Ponj sva prišla ob enajstih, pa je že obležal. Vzgojiteljica ga je imela na rokah, mali je pa spal... in to tako močno, da ni niti čutil, kdaj sem ga vzela iz rok. In kaj je prvo zagledal, ko se je zbudil? Mamo! Joj, je bilo veselje!
Baje je enkrat nastala panika, ko se je prišla uvajat ena skupinica otrok, pa je en mali bil malo bolj glasen. Potem se je David ustrašil in začel jokat (si ga kar predstavljam), nato pa so se mu pridružili še ostali. Na sploh vam priznam, da sem zaenkrat zelo vesela tega našega vrtca. V skupini je zaenkrat 3 - 5 otrok in imajo se prav fajn.
Je pa res, da mi je vzgojiteljica povedala, da želi biti mali nonstop v družbi odraslih. To se mi je zdelo čudno, sploh zato, ker je vajen drugih otrok. Sicer pa sem tudi sama opazila, da ima veliko raje večje otroke kot pa sovrstnike. Najbrž na tak način kaže svojo stisko.
Aja, pa tudi jedel ni nič kaj. Baje naj bi bilo to normalno. Danes pa je že pojedel kosilo, zajtrk je preskočil.
Mimogrede, mi imamo zajtrk ob 8.30 in kosilo ob 12.00 . Kako je s tem v drugih vrtcih?
|
|
|
|