Posteljica - nizko (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> Posteljica - nizko (9.2.2012 11:23:39)

Zdravo,
v 20 3/7 so mi izmerili MV 36mm, NMU zaprto, placenta sega 1,5 cm od NMU. G mi je rekla,da je posteljica nizko,a da se bo še dvignila.
Včeraj pa me je med hojo začelo "tiščat navzdol", kot bi imela veliko breme nad sramno kostjo. Kaj imate kaj izkušenj, če je to povezano? A moram počivat? Pregled imam šele čez 3 tedne.

Hvala in lep pozdrav
prvičNoseča

janapan -> RE: Posteljica - nizko (9.2.2012 12:01:24)

jaz nisem imela posteljice nizko pa me je v zadnjih dveh mesecih na trenutke oziroma obdobja nenormalno tiščalo dol, včasih tako da sem prav težko hodila. Ugotovila sem da je povezano z otrdevanjem trebuha oziroma z lego otročička....

Ajra RR -> RE: Posteljica - nizko (9.2.2012 12:07:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo,
v 20 3/7 so mi izmerili MV 36mm, NMU zaprto, placenta sega 1,5 cm od NMU. G mi je rekla,da je posteljica nizko,a da se bo še dvignila.
Včeraj pa me je med hojo začelo "tiščat navzdol", kot bi imela veliko breme nad sramno kostjo. Kaj imate kaj izkušenj, če je to povezano? A moram počivat? Pregled imam šele čez 3 tedne.

Hvala in lep pozdrav
prvičNoseča

Na tvoje vprašanje bo z veseljem odgovorila genekologinja Irena Virant. Odgovori hitro, vprašanje zastaviš anonimno, tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Anonimen -> RE: Posteljica - nizko (9.2.2012 13:08:37)

Hvala za odgovore,
res je bolj vprašanje za strokovnjake.
Hvala vseeno
LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.2.2012 16:18:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Posteljica - nizko (9.2.2012 17:20:46)

Hvala metulj333,
sem prvič noseča, pa ne nimam nič izkušenj s tem. V bistvu me bolj zanima zaradi tega, ker grem rada vsak dan na sprehod na svež zrak,
vendar me  moteče tišči dol dva dni če sem preveč na nogah, da si na kak sprehod ne upam. Pa saj če bo treba počivat, ni problema, samo da bo pikica zdrava :) tud CR mi ni problem, če bo potreben, glede na to kako dolgo smo čakali plusek, bomo naredili vse da bo malček zdrav :) (ah malo sem se brezveze razpisala ,se opravičujem) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hvala
Lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.2.2012 17:54:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]