|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj uporaben fredov obroč
9.2.2012 11:07:43   
Tašana
Včersaj smo si za najmlajšo za na bazen sposodili fredov obroč. Stara je 7 mesecev in je noro uživala v njem. Zdaj pa me iz ikušenj zanima do kdaj ste ga kaj uporabljali, saj imam občutek , da če bi ga kupila, bi ga meli še kakšn mesec ali dva potem pa že pride na vrso navaden obroč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj uporaben fredov obroč
9.2.2012 11:13:53   
Tutan
Navaden obroč nikoli ne pride na vrsto, ker je super nevaren.
Če uživa v Fredu, potem je rdeč nekje do drugega leta, naprej pa se kupi oranžen.
Naš je tulil v Fredu kot zverina, zato smo bili brez vsega nekje do 1,5 leta, ko smo našli rokavčke za te tamale pamže in je užival dalje. V Fredu pa je vedno jokal (se drl na vso moč), čeprav je super zadeva, ampak otroku to težko dopoveš user posted image ...
Navadnih obročev pa se res raje izogibaj. Pride kakšen trenutek nepozornosti, ko so rokavčki lahko še vedno na svojem mestu, v navadnem obroču se ti pa brez problema obrne oziroma pade ven.

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2012 11:21:20   
Najaa
Tam do leta in pol. Odvisno tudi od velikosti otroka. Naša prva je bila stara prvo poletje cca 7m in je uživala v njemu, naslednje leto je pa nisem spravila not niti pod razno. Tamala isto. Prvo poletje 5m, nasl. pa ni hotla not.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2012 11:54:08   
rozilu
Moja pupa ga je uporabljala dve poletji - oktobra je bila stara 2 leti. Še septembra (al celo okt.) je plavala v njem, potem sem ji pa za nagrado (ker ni jokala v vrtcu user posted image ) kupila rokavčke. Se je pa bolj varno počutila v obroču... jaz pa sem tudi bila bolj mirna kot z rokavčki.

Ampak naslednje poletlje bo itak že prevelika za tale obroč, mogoče pa res nabavimo oranžnega - se to splača?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2012 11:58:02   
Najaa
Jaz nisem razmišljala o oranžnem, ker že rdečega nista neki ful marali, ko sta bili večji. Rokavčki so jima bili pol zakon. Pa navadni obroč.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2012 12:04:46   
Tašana
Aha no pol grem v nakup, ker šteje to, da bo v uporabi še več kot en mesec :)
Tutan z navadnim obročem sem pa mislila tistega, ki ima spodaj pripeto mrežico, oziroma križ, da se notri nogice zaustavijo in tako ne more zdrsniti navzdol oz. v vodo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2012 12:30:13   
josephine27
mi smo ga redno uporabljali od 4 meseca do enega leta. je bil zelo rad v njem. potem par mesecev ni bil v njem in ko smo šli pri letu in pol v toplice ni maral bit v njem, skoz je neki mrdal in se zvijal. ne vem točno kaj ampak nekaj mu je šlo na živce. smo poskusili pase zdalšat pa je bilo isto. tako je bil potem vrez vsega. ko pa je imel 2 leti smo šli kar na rokavčke in se jih je hitro navadi. sicer pa je ta obroč super stvar če je otrok rad v njem, ga bi na tvojem mestu kupila.

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2012 13:25:04   
*pepelka*
Mi smo rdečega uporabljali tam do 2,5 let, nato pa smo oranžnega preskočili in šli takoj na rumenega. Tamala je v njem noro uživala, postopoma smo ga ji spuščali, na koncu je imela le zaradi občutka varnosti na sebi pripet spuščen oborč.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!