Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri je bil vaš prvi? 8.2.2012 16:50:19
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Nič mi ni znano. Jaz sem bila pa Saira. Tudi jaz se te ne spomnim....izgleda, da nisva bile v istem obdobju aktivni.....
|
|
|
|
RE: Kateri je bil vaš prvi? 8.2.2012 18:49:35
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Nič mi ni znano. Jaz sem bila pa Saira. Tudi jaz se te ne spomnim....izgleda, da nisva bile v istem obdobju aktivni..... Ja. Nisva bili tok odvisni, kot ti, ki se jih spomniva.
|
|
RE: Kateri je bil vaš prvi? 9.2.2012 11:18:17
|
|
|
|
mišk
|
vijavaja.com
|
|
|
|
RE: Kateri je bil vaš prvi? 9.2.2012 12:57:07
|
|
|
|
Janyna
|
Prvi je bil na kazalo.net in je bil prav čudn glede na zdejšnje forume, ampak meni všeč. Sej ne vem če še obstaja, v taki obliki kot je bil takrat sigurno ne. Ja pa med prvimi je bil tudi spolnost.net al .com al neki podobnega, ki pa vidim da sploh ne obstaja več.
|
|
|
|
RE: Kateri je bil vaš prvi? 9.2.2012 13:13:47
|
|
|
|
Felicita
|
Harryjezakon.? se niti naslova več ne spomnim
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kateri je bil vaš prvi? 9.2.2012 14:56:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kulinarika.net To pa res ni nobeno presenečenje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?