Plašč za psa (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ona -> Plašč za psa (7.2.2012 9:25:27)

Zanima me nekaj...včeraj sem nabavila za našega ovčarja plašček. Saj menda ga ne zebe,ker ima že itak kožuh za zimo,ampak,da jaz ne bom imela slabe vesti,sem ga seveda oblekla [sm=smiley36.gif]Branil se sicer ni,tako,da mislim,da mu kar paše,da je oblečen [sm=smiley1.gif]
Zdej me pa zanima,ta plaček ima na koncu,pri repu en trak cca 10 cm dolg na elastiko,da ga lahko zapnem zraven,ker sta dva pritiskača,ki sta oddaljena cca 5 cm in nimam pojma kam naj ta trak namestim...kaj je možno, da ga ovijem okrog repa in zapnem ?[sm=zmeden.gif]
Sem tudi to provala,ampak mu ful rep stisne in dvigne,tako,da nisem pametna...no imate ideje?

Anonimen -> RE: Plašč za psa (7.2.2012 10:07:54)

Od našega Maltežana en plašček ima zadaj tako zanko in je mišljena za okrog repa ovit. Si prepričana, da si mu kupila dovolj velik plašček?
Čeprav kakor vem, psi ki imajo zimsko in letno dlako, naj tega nebi potrebovali. Maltežani naprimer imajo pa skozi celo leto enako debel kožušček, pa to potrebujejo.

ona -> RE: Plašč za psa (7.2.2012 10:13:54)

Ja, plašček je dovolj velik,ker sem psa prej izmerila in vse možno, da je uni trakec za okrog repa[sm=smiley1.gif]
Ima pa naš pes kar gosto dlako,samo meni se smili,zato sem mu vzela plašček,da imam boljšo vest,da je tudi njemu malo prijetneje v tem mrazu. Sem pa iz primorskega konca,tako,da ta naša burja še poveča občutek mrazu.
Sej,če se bodo stopinje malo dvignile in burja ponehala,mu ga ne bom dala gor,ampak sedaj je pa res prekleto mraz [sm=zmeden.gif]

MioBambino -> RE: Plašč za psa (7.2.2012 12:23:07)

Pri našemu psu je pri plaščku ta trakec za okrog repa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tofsi -> RE: Plašč za psa (7.2.2012 16:22:41)

za okrog repa, da ne leze gor

Stran: [1]