zaspancek1 -> RE: Kako toplo/vroče? (10.2.2012 11:46:15)
|
Mi imamo pa v hiši okoli 23 stopinj. Ponoči v spalnicah pade temperatura na 20 stopinj (drugje je nekje 21). Jah, smo bolj zmrznjene sorte in meni to, da sem oblečena v jopo iz flisa, roke in nos pa imam ledeno mrzle nič ne pomaga. Razen dragemu, ki je itak v kratkih hlačah in kratki majici (ne glede na letni čas[sm=zmeden.gif]), tudi otrokom bolj ustreza toplota (sta stalno na tleh, ponoči pa sta tudi že večrat kašljala, če je bilo prehladno). Skratka - pri ogrevanju pač ne bom varčevala - zeblo me v svoji hiši ne bo. [sm=smiley1.gif] Imamo pa sicer fasado s 25 cm izolacije, tako da strošek ogrevanja niti ni hud zato pa poleti res občasno odpiramo okna, da pride toplota v hišo[sm=jezicek.gif]). Jah, kaj čmo - zima pač ni za nas... Imamo pa v službi stalne debate glede temperature. Kao naj bi sedaj bilo v pisarnah max. 21 stopinj. Ja, valjda - za pretežno sedeče delo za računalnikom to ni dovolj. No, na srečo je v moji pisarni večinoma malenkost več, so pa v sosednji že večkrat namerili 15 stopinj! Ja, pa imamo sodoben ogrevalni sistem s kroženjem zraka [sm=smiley13.gif] - v glavnem totalen jajc, kjer imajo višja nadstropja 28 stopinj, nižja pa 18, okna (jasno,sodobna, stara 4 leta, ko je bila cela stavba prenovljena) pa puščajo kjer češ (oz. se prav dobro vidi, kje je umazanija okrog okvirjev). Ah, ni da bi govoril[sm=smiley13.gif].... Poletje, kdaj že pride?
|
|
|
|