Anonimen -> Dojenje (9.9.2005 21:49:58)
|
Veš, kdo je meni najbolj pomagal takrat, ko sem bila v dvomih, da še imam mleko? Gekko junior!!!
Isto je bilo kot pri tebi: mali se je pristavljal, vlekel je nonstop, pa jokal... in sem šla na RR pa napisala, kaj se mi dogaja in da se bojim, da mi bo zmanjkalo mleka. Še zdaj se spomnim njenega privat sporočila, ko mi je napisala: "Pa da ne bi več pomislila na to, da ti bo zmanjkalo mleka! Me smo mlekarice!!!"
To me je tako pomirilo, da si mislit ne moreš. Mleka ne zmanjka kar tako. Tisti dan sem samo ležala, gledala TV, mali je ležal zraven mene. Brigalo me je gospodinjstvo, brigal me je prah, nepospravljene cote. Vedela sem, da je to dobro za mojega otroka. Ves dan sem pila radensko (tisti dan celo tri litre), mali se je pristavljal po želji (torej skoraj nonstop), zvečer sem pa imela joške do Koroške.
Tudi pri tebi so dojenje steklo. Samo POČIVAJ, počivaj in še enkrat počivaj. Boš videla, takoj bo bolje.
Aja, pa če boš slučajno dodajala - zato ne imet krive vesti. Zaradi enega dodatka še ne boš nehala dojit. Slabše je, če bi z dojenjem popolnoma odnehala.
|
|
|
|