Neki minijaturni žužki? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

naja17 -> Neki minijaturni žužki? (5.2.2012 21:23:56)

Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse [sm=smiley5.gif]. Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele [sm=zmeden.gif] Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi [sm=zmeden.gif]

Se komu sanja kaj bi lahko bilo[sm=zmeden.gif]

kajalin* -> RE: Neki minijaturni žužki? (5.2.2012 21:31:13)

Mogoče so kje iz lesa?

caramel -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 6:12:03)

Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...

naja17 -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 8:15:23)

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Mogoče so kje iz lesa?

Vse je novo, pa sam po steni se jih najde [sm=zmeden.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...

To sva, tam ni nič, pa itak mam vse zadihtan [sm=zmeden.gif]

ajataja -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 10:18:40)

Žužki so lahko v lesu tudi če je popolnoma nov les,moka in te stvari pa so tudi v takih papirnatih vrečkah četudi so še original zaprte žužki pridejo not oziroma ven.V tistem prostoru ki jih imaš največ dobro preveri in opazuj od kod prihajajo in kam gredo.

naja17 -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 12:00:09)

V bistvu jih je blo največ v spalnici, k je res čist zadnji nakup [sm=zmeden.gif]

Pa da bi ugotovila kaj je to za ena žvauca [sm=zmeden.gif]

Hope2 -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 12:20:19)

O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničit[sm=jezicek.gif]

naja17 -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 14:44:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničit[sm=jezicek.gif]

Khm? Naslov teme? Karkoli? Hja nič, bo mojga prčakal ajmr z vodo in kisom [sm=smiley1.gif]

Hope2 -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 15:06:01)

Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm

Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejo[sm=jezicek.gif]. Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psa[sm=smiley1.gif]

naja17 -> RE: Neki minijaturni žužki? (6.2.2012 15:13:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm

Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejo[sm=jezicek.gif]. Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psa[sm=smiley1.gif]

O hvala! In ja, jest mam tud lih zdej enega puzkota, tko da tud ne pride v poštev [sm=smiley1.gif].

carbene -> RE: Neki minijaturni žužki? (17.2.2012 16:13:34)

Tudi pri nas smo v prejšnjih stanovanjih imeli problem z enimi takimi res mini mini žužki, ki so lezli po stenah. Na koncu se je situacija bistveno izboljšala, ko sem špranje (okoli stikal, vrat, stika parket-stena itd.) fajn našpricala z Biokillom. V novem stanovanju smo to kuro preventivno uporabili že pred vselitvijo in zaenkrat očitno še deluje. [sm=smiley1.gif]

Kliki -> RE: Neki minijaturni žužki? (17.2.2012 20:05:34)

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse [sm=smiley5.gif] . Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele [sm=zmeden.gif] Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi [sm=zmeden.gif]

Se komu sanja kaj bi lahko bilo[sm=zmeden.gif]

to pravijo da so žužki vlažnih sten. Dobro kuri pa bodo zginli pa luftaj.

Poka -> RE: Neki minijaturni žužki? (19.2.2012 18:14:58)

Joj, midva sva imela ene take stvari v bloku - fuj... Vrgla sem dobesedno čisto popolnoma vso hrano stran, vse pomila, pa so prišli spet.

zdaj v novi hiši, pa je posušena in fajn ogrevana, so pa iz ene stvari prišle neke črne še bolj mini stvari... Jaz kupujem polno enih čudnih mok, kin se potem ne porabi sproti in sem v bistvu sama kriva... Moj dobesedno nori.. Sicer mislim, da jih ni več, upam...

Stran: [1]