mateyka -> RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko (9.2.2012 11:30:02)
|
ja, glede tvoje situacije in problema, mislim, da bi bila terapija najboljša stvar; da se trajno rešiš tega problema seveda. in seveda ti bi bilo neugodno na začetku, to so globoke, intimne stvari, ki jih ne govorimo z vsakim. samo pomisli - neugodno ti bo v vsakem primeru s komerkoli in kakorkoli se boš lotil te teme. vsakemu bi bilo. samo enkrat se boš moral tega lotit, če nočeš življenja v takem stanju preživet - a ima potem res kako prednost odlašanje, če te to čaka slej ko prej, s tem, da prej kot to rešiš, prej boš osvobojen te moteče traume? ker zdaj te res sam simptom travmira - je pa to nekaj kar te sili da se lotiš teme, katere je ta simptom rezultat. in mislim, da boš sam to težko našel. zato imho rabiš pomoč profesionalca, da čimprej prideš čimdlje [sm=smiley1.gif] in vedi, vsi imamo eno tako temo imho (ki nam je neugodna); če se tega zavedaš, potem ti nima bit kaj nerodno - to je človeško. nisi nič drugačen od drugih. razlika je samo v "unikatnosti" problema, samo - tud moj je po svoje "unikaten". [sm=smiley36.gif] nismo tako drugačni. tvoj se samo zelo specifično izraža (zato ti je toliko bolj nerodno). poleg tega mislim, da to ni rešljivo s čudežno "tabletko" ali kakim zdravilom. zato tudi moj predlog za zdravnika in tudi terapijo. ta bolečina v prsih - zelo verjetno je povezano. tud jaz jo kdaj fašem - kadar je povezano z mojo "temo". torej, za druge stvari. stvari na katerih moram delat na sebi, da jih razčistim. bolj ko se ukvarjaš s sabo in skušaš konfrontirat in razrešit kar te moti, bolj gladko boš "tekel" (če nas primerjam z mašino [sm=smiley1.gif] ) kot optimalen človek. moje skromno mnenje. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|